Beeldrijk Assen
Image default
Sport

Top 10 beste voetballers aller tijden

mookie voetbaltrainer swingball reflex soccer

Miljoenen mensen spelen voetbal, maar slechts enkelen worden echte legendes, wiens spel zelfs vele jaren na het einde van hun carrière wordt bewonderd. Het was dankzij hun talent en vaardigheid dat teams en nationale teams hun tegenstanders domineerden en de meest prestigieuze trofeeën wonnen. Ontmoet de tien beste voetballers aller tijden.

10) Eusebio

De Portugese voetballer van Mozambikaanse afkomst, Eusebio da Silva Ferreira Eusebio, beter bekend als Eusebio, maakte in het midden van de vorige eeuw rivalen doodsbang met Benfica en het Portugese nationale team. Hij was een ongewoon snelle en zeer technische voetballer, met uitstekende balcontrole, die in zijn eentje de verdediging van tegenstanders kon verscheuren om te versnipperen en doelpunten te scoren. Het was dankzij zijn inspanningen dat Benfica elf keer kampioen van Portugal werd en de Europa Cup won, en het nationale team kon doorbreken in de halve finales van het WK van 1966.

9) Gerd Müller

Gerd Müller kan geen technisch voetballer worden genoemd, maar hij had een fantastische startsnelheid en een fenomenaal scoringsinstinct, waarbij hij zich altijd precies op de plek bevond waar de volgende seconde de bal in het strafschopgebied van de tegenstander belandde en elke fout van de tegenstander gebruikte om een ​​doelpunt te maken. Hij won van Duitsland en Bayern München, alles waar een voetballer van kan dromen, van het landskampioenschap tot het WK en de Europa Cup. In totaal wist Gerd Müller 1.216 doelpunten te scoren in officiële wedstrijden, waarmee hij een van de beste doelpuntenmakers ter wereld werd. Hij vestigde een record door voor het Duitse nationale team te spelen, meer doelpunten te maken dan in wedstrijden, en scoorde 68 doelpunten in 62 wedstrijden.

8) Franz Beckenbauer

Franz Beckenbauer is de beste verdediger aller tijden. De voetballer bracht zijn beste jaren door in de gelederen van Beieren, waarmee hij vier keer landskampioen werd en drie keer de European Champions Cup boven zijn hoofd hief. Niet minder succesvol was zijn carrière in het nationale team, dat ooit onder hem wereld- en Europees kampioen werd. Franz Beckenbauer las het spel perfect, vernietigde de aanvallende acties van tegenstanders, indien nodig, ik met de thema’s van het spel en de richting van de aanval van zijn team, geverifieerde passes.

7) Alfredo Di Stefano

De Argentijnse tovenaar Alfredo Di Stefano, die halverwege de vorige eeuw schitterde op het voetbalveld, speelde voor een aantal Argentijnse, Colombiaanse en Spaanse clubs, en de nationale teams van deze landen. Het beste uur van de voetballer kwam na zijn verhuizing naar Real Madrid, waar hij al snel een onbetwiste autoriteit werd, 396 wedstrijden speelde en 307 doelpunten scoorde. Alfredo Di Stefano had geen indrukwekkende afmetingen, maar hij bewoog veel over het veld, bewoog naar het midden en de flanken en hielp actief in de verdediging, wat een echte revolutie was voor die tijd. De voetballer was erg winterhard, speelde goed met beide voeten en was erg technisch.

6) Johan Croieff

Johan Kroiff is de vertegenwoordiger van de gouden generatie van het Nederlandse voetbal en wordt een symbool van totaal voetbal, voelt zich goed in zowel aanval als verdediging. Zijn beste jaren bracht hij door met spelen voor Ajax en Barcelona, ​​waarin hij negen landskampioen werd, drie Europa Cups won en drie keer de Ballon d’Or ontving. De voetballer had niet zoveel geluk met het nationale team, twee keer stopte Johan Kroiff een stap verwijderd van het winnen van de Wereld- en Europese kampioenschappen.

5) Cristiano Ronaldo

De ster van Real Madrid en het Portugese nationale team Cristiano Ronaldo is misschien wel een van de meest veelzijdige aanvallende spelers in de voetbalgeschiedenis, met uitstekende fysieke vorm en snelheid, dribbelen en techniek waarmee je meerdere spelers tegelijk kunt verslaan, die vanuit bijna elke positie kunnen verslaan. poort met beide voeten. Hij heeft alle trofeeën verzameld en gewonnen waar een voetballer alleen maar van kan dromen, met uitzondering van het WK.

4) Zinedine Zidane

Zinedine Zidane wordt beschouwd als de beste voetballer in Europa en Frankrijk. De beste wedstrijden van de voetballer waren de finale van het WK 1998, waarin hij twee doelpunten maakte met zijn hoofd, en de Champions League van 2002, waarin hij het winnende doelpunt scoorde. Maar in de finale van het WK 2006 werd hij herinnerd door de kopstoot van Marco Materazzi, waarna hij werd weggestuurd en zijn team verloor na strafschoppen. Zinedine Zidane bracht zijn beste jaren door met spelen voor Juventus en Real Madrid. De voetballer heeft altijd een uitstekende fysieke training gehad en had een buitengewone zwaardtechniek die wonderen verrichtte op het voetbalveld, wat het publiek bewonderde.

3) Diego Maradona

De Argentijnse voetballer Diego Armando Maradona is een zeer controversieel persoon. Een genie die wonderen verrichtte op het voetbalveld en een gewoon persoon in het leven die de test van roem en geld niet kon doorstaan. Het was zijn talent dat leidde tot de overwinning van Argentinië op het WK 1986 en Napoli in staat stelde de leider te worden van het Italiaanse voetbal, een voortdurende kampioenstitel. Maar verslaving aan dru** verpestte de carrière van de grote atleet. De laatste jaren van Maradona als profspeler gingen gepaard met onophoudelijke schandalen. De uniforme speelstijl van de Argentijn was snelheid, uitstekend zicht op het veld, techniek, een goed geplaatste slag van de rechtervoet, aanval op het gevecht en niet-standaardtechnieken die de tegenstanders in de war brachten.

2) Lionel Messi

Leider van het nationale team van Barcelona en Argentinië, wordt beschouwd als de topscorer in de geschiedenis van het voetbal. Hij is de enige voetballer ter wereld die vier keer op rij de beste doelpuntenmaker van de Champions League werd en de eerste persoon die vier Ballon d’Or op rij ontving. Nog afgezien van het feit dat hij de jongste speler werd die 200 goals scoorde in de Champions League en de langste reeks goals in de Champions League heeft. Lionel Messi is gewoonweg fantastisch in balcontrole, kan letterlijk uit het niets de situatie veranderen in het voordeel van zijn team, als een raket die doorbreekt naar het doel van de tegenstander, of een filigraan pass geven. Op het moment van schrijven is hij de op een na best betaalde voetballer ter wereld.

1) Pele

De grootste voetballer aller tijden en volkeren wordt beschouwd als het Braziliaanse wonderkind Edson Arantis do Nasimeento, in het gewone volk genaamd Pele. De voetballer begon op 16-jarige leeftijd op professioneel niveau te spelen en werd meteen een scoremachine die tegenstanders doodsbang maakt. Zijn kenmerkende stijl was snelheid en ongelooflijke vaardigheid, waardoor hij het andere team met de helft kon verslaan, terwijl hij wist hoe en graag gaf. Pele won drie Wereldbeker voetbal, waarvan hij zijn team in tweeën leidde, wonderen verrichtte op het veld, en in één, vanwege een blessure, zat hij op de bank. De voetballer scoorde tijdens zijn carrière 1291 doelpunten in officiële wedstrijden, dit record is nog niet verbroken.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html