Beeldrijk Assen
Image default
Beauty en verzorging

Professionele knipbeurt voor een frisse coupe

Al lange tijd heb je geen idee wat je met je haar aan wil. Een korte boblijn vind je iets té heftig, maar het langer laten groeien heb je inmiddels wel gezien. Een stukje eraf is niet meer origineel genoeg en je haar naar de andere kant zwaaien heeft ook niet het gewenste effect. Daarom ga je op zoek naar een kapper die meer voor je te bieden heeft en met jou mee wil denken over het perfecte kapsel. Ineens kom je dan op de website van One Kappers in Delft terecht, die met zorg met jouw haar aan de slag lijken te gaan. Daarom lees je snel verder: hoe gaat een behandeling hier in zijn werk?

De kapsalon in delft biedt een uitgebreide behandeling, die bekend staat om top haarverzorging delft. Voordat wij de schaar in het haar zetten, bespreken wij met onze klanten wat hun idee is over het eindresultaat. We nemen de mogelijkheden met je door en bekijken wat mogelijk is. Ook als je er nog niet helemaal uit bent, is dat geen probleem. Dan kijken we eerst wat globaler, zoals naar de dingen die je wel of juist niet leuk vindt aan je haar. Op die manier wordt voor ons ook duidelijk wat je wenst en wij zullen je zo adviseren. Zodra we een beeld gevormd hebben, dat overeenkomt met jouw voorkeuren, kunnen we aan de slag om een perfect eindresultaat te realiseren. Alleen de ware specialisten komen bij ons werken, die worden opgeleid tot het hoogst haalbare. Zo ben jij altijd zeker van het optimale resultaat.

Wil jij ook iets nieuws met je haar, maar ben jij al stad en land af geweest om een goede kapper te vinden? Blijf dan niet langer rond struinen en maak een afspraak bij the one and only One Kappers Delft!

https://www.onekappers.nl/