Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Didam of een actief bedrijfsuitje?

Als u aan het inventariseren bent wat de mogelijkheden zijn voor een actief bedrijfsuitje of voor een groepsaccommodatie in Didam, dan kunt u overwegen om te kiezen voor een bedrijfsuitje in western thema. In de regio van Didam kunt u bijvoorbeeld een accommodatie en verschillende arrangementen boeken bij De Westernboerderij. Dit is een unieke locatie die tal van uitdagende arrangementen te bieden heeft met een western thema. Van countrygolf tot boogschieten en van hoefijzerwerpen tot perslucht schieten, het kan hier allemaal. U kunt hier ook complete arrangementen inclusief overnachting boeken, die eveneens helemaal in het teken staan van het Wilde Westen.

Een compleet westernarrangement met groepsaccommodatie in Didam 

Voor een actief bedrijfsuitje met een aansluitende overnachting heeft u bij deze boerderij in western sfeer verschillende opties. U kunt bij een actief bedrijfsuitje bijvoorbeeld denken aan het schieten-, scheuren-, slapenarrangement, waarbij u eerst met perslucht gaat schieten of paintball gaat spelen en vervolgens een tocht maakt op een quad. U kunt de avond afsluiten met een gezellig kampvuur voordat u onder de wol kruipt. Een andere optie is een bedrijfsuitje met overnachting en western feest waar u na een dag vol westernactiviteiten de dag afsluit met een avondfeest. Overnachten doet u bij deze arrangementen in een tipi die midden in de Gelderse natuur staat. De groepsaccommodatie in Didam biedt ruimte aan 10 personen en is van alle moderne gemakken voorzien. 

Wilt u een compleet westernarrangement met groepsaccommodatie in Didam boeken?

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een locatie waar u verschillende activiteiten kunt doen en daarna ook kunt overnachten, dan is een westernarrangement met groepsaccommodatie in Didam bij De Westernboerderij een origineel idee. U kunt op hun website een boeking doen of u kunt u informeren naar de mogelijkheden als u een een op maat gemaakt westernarrangement zoekt voor uw bedrijf.