Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Bestaande keuken renoveren met losse keukenkastjes van IKEA

Iets aanpakken in huis? Vaak vergt dit een bezoek aan winkel, diverse berekeningen en uitleg van een professional ter plaatse. Iets waar je lang niet altijd zin of tijd voor hebt, zeker wanneer het een kleine renovatie betreft. Ook nu we tijdens de wereldwijde pandemie nóg meer gewend zijn geraakt aan het shoppen van allerhande producten vanuit onze luie stoel, willen we aan nieuwe aankopen zo weinig mogelijk inspanning besteden. Wil je een keuken renoveren van IKEA? Dan is Ostoya Furniture de juiste partner.

Het beste van beide werelden

Het bovengenoemde bedrijf, dat zich een specialist in losse keukenkastjes voor IKEA keukens mag noemen, weet eigenlijk het beste van beide werelden met elkaar te combineren. Terwijl je hier alsnog te maken hebt met een ware professional op interieurgebied, profiteer je tegelijkertijd van het gemak van online shoppen. Het bedrijf weet van het renoveren van een IKEA keuken een fluitje van een cent te maken én te voorkomen dat je voor deze aanpassing diep in de buidel moet tasten.

Een webshop boordevol mogelijkheden

Met losse keukenkastjes voor een IKEA keuken kun je jouw bestaande keuken helemaal renoveren. Ideaal voor als slechts de kastjes aan verandering toe zijn, of als je eens een frisse wind door je keuken wilt laten waaien. In de webshop zijn alle mogelijkheden op het gebied van frontjes duidelijk op een rijtje gezet. Je plaatst ze eenvoudig in je winkelmandje en bestelt zo alles wat je nodig hebt. De levering geschiedt tussen de vier en zes weken na je bestelling.

Ga voor de ideale oplossing voor de Nederlandse consument

Bij Ostoya Furniture ben je slechts enkele stappen verwijderd van je droomkeuken. Het idee voor losse keukenkastjes voor IKEA keukens is afkomstig van een ambitieuze Poolse onderneemster die zelf opgroeide in een gebied waar veel houtbedrijven en meubelmakers gevestigd zijn. Inmiddels woont ze al jaren in Nederland en weet ze precies waarnaar consumenten op zoek zijn: creativiteit, gemak en aantrekkelijke prijzen.