Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Ontdek wat deze advocaat uit Roosendaal voor u kan betekenen

Bent u in een vervelende situatie terechtgekomen en zou u hiervoor graag een advocaat in de arm willen nemen? Een advocaat adviseert niet alleen, maar bemiddelt, onderhandelt en procedeert over juridische zaken. Een advocaat behartigt uw juridische belangen en zal in veel gevallen namens u contacten onderhouden met de tegenpartij. Wanneer u een advocaat voor juridische bijstand in Roosendaal zoekt, zit u goed bij Mr. B.P.A. van Beers. Sinds 2001 is Mr. B.P.A. van Beers advocaat met een specialisme in verschillende rechtsgebieden waardoor dit de perfect partij voor u is om in te schakelen.

Win juridisch advies in

Wellicht bent u in een slepende echtscheidingsprocedures beland of heeft u een korting op uw UWV-uitkering opgelegd gekregen die onterecht is. In dat geval is het verstandig om deze advocaat uit Roosendaal in te schakelen. Hier kunt u namelijk terecht voor juridische bijstand bij praktisch alle zaken die met de rechtsgang te maken hebben. Zowel voor de particulier als voor organisaties met gerechtelijke procedures staat hij u bij. Het advocatenkantoor uit Roosendaal staat u bij in het geval van strafbare feiten, familiezaken, geschillen met andere partijen en zaken met betrekking tot instanties. Denk hierbij aan incasso’s, sociale voorzieningen en sociale zekerheid. Daarnaast kunt u hier ook voor door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo/toevoeging) terecht. De werkwijze kenmerkt zich door deskundig en voortvarend optreden tegen zeer scherpe tarieven. Zit u met een vervelende situatie waar u graag een advocaat voor wilt inschakelen? Profiteer dan van een deskundig en voortvarend optreden bij Advocatenkantoor Van Beers.

Neem vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden

Zit u met een situatie die u zelf niet gerechtelijk kunt oplossen en waarvan u niet zeker weet onder welk rechtsgebied dit valt? Loop dan eens binnen bij Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal of neem telefonisch contact op met het kantoor. Vraag naar een gratis oriënterend gesprek met advocaat Mr. B.P.A. van Beers en ontdek de vele mogelijkheden.