Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Fiets kapot, geen nood – wij vertellen wat je moet je doen

Nu de temperaturen steeds verder stijgen, gaan steeds meer mensen met de fiets naar het werk, naar school of naar andere belangrijke afspraken. Met een fiets ben je ontzettend flexibel en hebt meteen een stevige workout achter de rug. Bovendien bespaar je je een hoop kosten, als je met de fiets van a naar b rijdt. Immers zijn de huidige benzineprijzen het zeker waard, vaker voor je trouwe tweewieler te kiezen.

Veilig van deur tot deur

Wanneer jij vaak met je fiets op pad bent, is het van belang dat deze te allen tijde veilig is. Vanzelfsprekend wil je ongelukken voorkomen en geen schade aan je fiets hebben. Dit kan je namelijk duur komen te staan. Mocht je toch een keer een lekke band of een slag in je wiel krijgen, dan kun je terecht bij de handige fietsreparatie in Deventer van Roto Tweewielers. De specialisten weten als geen ander, hoe ze jouw fiets weer kunnen repareren. Binnen no time kun jij weer veilig rondrijden.

Een uitstekende service

Roto Tweewielers biedt een uitstekende service. Ben je bijvoorbeeld niet in staat naar de fietsenwinkel in Deventer te komen en woon je binnen een straal van 15km rondom de winkel? Dan komt een van de monteurs gratis bij jou thuis of op het werk langs om jouw tweewieler te repareren. Duurt de reparatie langer dan verwacht, maar moet jij dringend naar een belangrijke afspraak? In dat geval krijg jij tijdelijk een leenfiets mee zodat jij probleemloos van a naar b kunt rijden.

Herken en voorkom schade vroegtijdig

Uiteraard staan de specialisten niet alleen voor je klaar in geval van nood. Ook om schade vroegtijdig te voorkomen kun je gebruik maken van een handige onderhoudsservice. Daarmee zorg je ervoor dat jouw tweewieler optimaal werkt en de levensduur verlengd wordt. De complete fiets wordt gecheckt op schade zoals bijvoorbeeld de spaken en banden. Bij een elektrische fiets worden uiteraard ook het elektrische systeem en de motor nagelopen.

https://www.rototweewielers.nl/