Beeldrijk Assen
Image default
Dieren

Neem een hondenpoepschep mee tijdens uw wandelingen

Wanneer u uw hond gaat uitlaten, is de handige hondenpoepschep van Dierenhoekje echt onmisbaar! Meerdere keren per dag maakt u een mooie wandeling met uw geliefde viervoeter, en daar hoort ook het oprapen van de uitwerpselen bij. Dat is natuurlijk niet het fijnste klusje! Daarom kiest u voor een handige hondenpoepschep met bijpassende zakjes.

De hondenpoepschep blijft altijd fris en fruitig door de bijbehorende zakjes

Bij Dierenhoekje kunt u terecht voor handige hondenpoepzakjes die bij de hondenpoepschep passen. Hierdoor blijft de schep heerlijk schoon én is deze makkelijk in gebruik. U plaatst de hondenpoepzakjes gewoon in de opening, en daarna bent u klaar om de cadeautjes van uw trouwe viervoeter op te ruimen. Doordat de schep schoon blijft, kunt u deze eenvoudig weer opbergen in uw tas. Rijd samen met uw hond naar de locatie toe en geniet samen van een mooie wandeling. Doet de hond ergens zijn behoefte? Geen probleem! Als uw hond heeft gepoept, pakt u dit makkelijk op met de schep. Hierdoor hoeft u niet meer te bukken en geniet u steeds weer van een zorgeloze wandeling.

Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment aan producten

In de webshop van www.dierenhoekje.nl kunt u niet alleen terecht voor een hondenpoepschep en -zakjes, maar kunt u ook andere producten kopen voor tijdens de wandeling. Zij bieden bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment aan, bestaande uit speelgoed voor de hond. En heeft u meerdere honden? Dan is het verstandig om te kiezen voor een dubbele hondenriem! Hierdoor ervaart u steeds meer gemak tijdens de wandeling, en zult u optimaal genieten van de buitenlucht – samen met uw trouwe hond(en)!

Neem gerust contact op met de klantenservice bij vragen over de dierbenodigdheden

Bukken en poep rapen is verleden tijd met een handige hondenpoepschep en de bijbehorende zakjes. Wilt u het uitlaten van uw hond soepeler laten verlopen? Kies er dan voor om de hondenpoepschep én -zakjes te bestellen bij Dierenhoekje! Heeft u vragen over de schep of een van de andere producten die ze in deze webshop verkopen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden.

https://www.dierenhoekje.nl/