Beeldrijk Assen
Image default
Dieren

Huisdierenverzekering vergelijken,vergelijk en bespaar geld.

In Nederland vergelijken wij alles. Wanneer wij op zoek gaan naar een nieuwe wasmachine, televisie of mixer zetten wij direct onze pc aan en gaan online zoeken naar de beste en goedkoopste. Via sites als Trosradar, de Consumentenbond lezen wij de laatste tests etc. van de diverse producten.

Ook het zoeken en vergelijken van verzekeringen is via online media de laatste jaren steeds makkelijker geworden. Op allerhande sites kan je de voorwaarden en premie van de diverse verzekeringen naast elkaar zetten en vergelijken. Het regelmatig vergelijken van alle verzekeringen die u heeft afgesloten is toch wel verstandig, niet alleen de dekking van de verzekeringen kan door de jaren heen gunstiger worden bij een andere verzekeraar, de verzekeraars stunten ook regelmatig met premies en geven wanneer zij nieuwe klanten nodig hebben mooie aantrekkelijke kortingen. Een korting of een leuk presentje is toch nooit weg. Vergelijk ook de huisdierenverzekering. Wij weten helemaal niet of u zo ie zo een huisdierenverzekering voor uw huisdier, uw kat hond of konijn heeft afgesloten. Maar wanneer u een lopende huisdierenverzekering heeft, vergelijk deze dan met de huisdierenverzekeringen die momenteel worden aangeboden.

Waarom vergelijk ik een huisdierenverzekering en wat levert het op ? Afhankelijk van uw wensen heeft elke huisdierenverzekering een andere dekking en andere voorwaarden. Wanneer u een vergelijking maakt van de huisdierenverzekeringen zult u zien dat niet alleen de premie verschilt ( u moet ook niet alleen naar de goedkoopste huisdierenverzekering kijken ) maar dat er ook qua dekking grote verschillen te ontdekken zijn. Zoals u weet zijn er op de verzekeringsmarkt vele aanbieders van verzekeringen, zo ook van de huisdierenverzekering. Een aantal huisdierenverzekeringen die wij u graag willen noemen zijn Ohra, Proteq en Petplan, daarnaast zijn er nog huisdierenverzekeraars als de Hema (ja ja de Hema heeft beste een grote verzekeringstak met aantrekkelijke goedkope en kwalitatief goede verzekeringen), het Kruitvat en Neckerman. Proteq is een zeer grote verzekeraar op het gebied van de huisdierenverzekeringen. Zo is Proteq in Nederland de grootste aanbieder en marktleider van de zorgverzekering voor hond en kat, als onderdeel van SnS Reaal is zij in 1988 gestart en heeft momenteel ongeveer 112.000 honden en katten verzekerd. Naast de standaard dekking die je kan afsluiten, is het zeer eenvoudig om uw hond of kat met diverse pakketen bij te verzekeren zodat u een mooie uitgebreide dekking voor uw hond of kat kan afsluiten. Proteq noemt haar polis de Dier & Zorg polis en wij zijn van mening dat deze huisdierenverzekering een van de betere in Nederland is ( Ze zijn niet voor niets marktleider en de mensen zijn ook niet gek ! ). Vergelijk deze huisdierverzekering maar eens met de andere op de markt en laat deze vergelijking uw mening bepalen.

Hoeveel huisdieren in Nederland verzekerd ? Waren er tien jaar geleden nog slechts enkele tienduizenden huisdieren verzekerd, de laatste jaren is dat aantal behoorlijk opgelopen. Naar schatting hebben nu toch zeker tussen de 200.000 en 300.000 huisdieren een huisdierverzekering waardoor hun baasje geen grote financiële risico’s meer loopt als het beest ziek is. Hoe premie vergelijken ? Vergelijk je de premie van de dierverzekeringen dan is het zaak om op een aantal dingen te letten. Ten eerste moet u voor uzelf de afweging maken wat te verzekeren. De meeste huisdierenverzekeringen bieden een basispakket, waarnaast u diverse modules, aanvullende pakketen kunt afsluiten, zoals gebitszorg, sterilisatie, castratie, crematie etc. Wanneer u eenmaal voor uzelf op een rij heeft wat u wilt verzekeren, kunt u zoeken en de diverse verzekeringen vergelijken en kijken in welke verzekering het meeste zit van wat u wenst. Van deze huisdierenverzekering wilt u uiteraard de premie weten. Alle verzekeraars hebben op hun internetsite een module waarin u de premie kan bereken, u hoeft slecht een paar gegevens in te vullen, zoals ras, leeftijd etc. van uw beest en u ziet binnen een mum van tijd wat u kwijt bent voor de dierverzekering van uw keuze. Let er altijd even op of de afgebeelde premieberekening inclusief of exclusief assurantiebelasting is. Net als bij andere verzekeringen geldt er voor de huisdierenverzekering ook een assurantiebelasting van 9,7 % ( en daarnaast nog vaak een aantal euro’s eenmalige afsluitprovisie ). Vergelijken voor korting Het is verstandig, ook wanneer u een huisdierenverzekering heeft lopen, om toch regelmatig alle huisdierenverzekeringen online te vergelijken om te kijken of u nog wel de goedkoopste heeft voor de voorwaarden die u wil. Wist u trouwens dat een aantal huisdierenverzekeraars een behoorlijke korting bieden wanneer u meerdere huisdieren bij hun verzekert. Deze korting kan oplopen van 5% voor het tweede dier dat u verzekert tot wel 50 % op het 6e dier. Een aantal huisdierenverzekering weetjes op een rij

  • Wist u dat u bij Proteq in de meeste gevallen niet zelf meer de rekening van de dierenarts hoeft voor te schieten.
  • Wist u dat de Hema, het Kruitvat en Neckerman ook een goedkope huisdierenverzekering aanbieden
  • Wist u dat bij de meeste huisdierenverzekeringen een identificatiechip verplicht is (anders weten ze niet of u wel met het dier naar de dierenarts komt dat verzekerd is.)
  • Wist u dat u meer premie betaalt wanneer uw hond of kat een bepaalde leeftijd heeft bereikt.
  • Wist u dat u vaak een korting kan krijgen op de premie wanneer u de premie van uw huisdierenverzekering niet iedere maand betaald maar eens per jaar vooraf.
  • Wist u dat u altijd bij het afsluiten van een verzekering, of het nu een inboedelverzekering een huisdierenverzekering kattenverzekering of hondenverzekering en bedenktijd heeft. Binnen deze bedenktijd kunt u alsnog van de dierenverzekering af.

Vergelijk alle huisdierenverzekering binnen 10 minuten Het vergelijken van de ene huisdierenverzekering met de andere huisdierverzekering is niet een kwestie van uren zoeken afwegen berekenen en vergelijken . Het doen van een online vergelijking op de vergelijkingssites zoals vergelijken goedkoopste huisdierenverzekering onderdeel van goedkoopste huisdierverzekering neemt slecht 10 minuutjes in beslag. En na de vergelijking heeft u ook binnen 10 minuten uw huisdier, hond of kat, goed tegen ziektekosten verzekerd. Toch een geruststellend gevoel dat ook uw beest, net als u goed verzekerd is. Vergelijk vandaag nog , zorg dat uw huisdier goed verzekerd is en verdien vandaag nog geld !

http://www.hondenverzekeringen.org/