Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Mentorschap aanvragen bij een specialist in Breda

Bent u of kent u iemand die zelf niet goed in staat is belangrijke beslissingen te nemen met betrekking tot noodzakelijke zorg, verblijf of behandelingen? Dan biedt mentorschap uitkomst. Met behulp van een mentor beschermt u uzelf of uw naaste door misbruik van anderen te voorkomen. De mentor denkt mee met verschillende keuzeprocessen en stelt altijd de wensen van de betrokkene voorop. Daarom krijgt de persoon in kwestie ook altijd een advies van zijn of haar mentor, het is geen definitieve beslissing. Wilt u graag mentorschap aanvragen voor uzelf of voor een ander in regio Breda? Lees dan snel verder.

Hoe vraag ik mentorschap aan?

Als u graag mentorschap aan wilt vragen, kunt u contact opnemen met JD Financial Coaching BV in Breda. Deze specialist heeft veel kennis en ervaring op het gebied van mentorschap, beschermingsbewind, onder curatele stelling en andere vormen van (financiële) coaching. Ze kijken dan ook graag of u of uw naaste ook hiervoor in aanmerking komt en welke vorm van begeleiding het beste aansluit op de situatie. Er zijn een aantal personen die een dergelijke mentorschap kunnen aanvragen. Dit is niet alleen de betrokkene zelf, maar bijvoorbeeld ook de partner, directe familie, een voogd, de curator, de instelling die de betrokkene verzorgt of begeleidt en in uitzonderlijke gevallen de officier van Justitie. De officier van justitie kan alleen ingrijpen als er bijvoorbeeld geen familie meer is.

Vraag mentorschap aan voor uzelf of voor een ander

Of u nu voor uzelf of voor uw naaste mentorschap wilt aanvragen, u kunt altijd in Breda terecht bij JD Financial Coaching BV. Neem gerust even contact met ze op en bespreek de mogelijkheden voor de betrokkene. Eventueel kunnen zij ook de conclusie trekken dat een andere aanpak noodzakelijk is. Wilt u meer informatie over mentorschap? Bezoek de website van deze specialist en ontdek de verschillende opties.

https://www.jdfinancialcoaching.nl/