Beeldrijk Assen
Image default
Particuliere dienstverlening

Een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam telefoonhoesje bestel je hier

Laat jij je telefoon regelmatig per ongeluk op de grond vallen? Of zit deze vaak in een tas met veel andere spullen, waardoor het waarschijnlijk is dat hier bijvoorbeeld krassen op komen? Dan is een goed telefoonhoesje ideaal. Met een hoesje van hoogwaardige kwaliteit hoef je je nooit meer zorgen te maken of jouw telefoon kapotgaat dankzij eerdergenoemde voorvallen. Wist je dat je tegenwoordig ook voor een duurzaam exemplaar kunt gaan? Een duurzaam telefoonhoesje biedt niet alleen goede bescherming, maar is ook de beste optie voor het milieu. Bij Casey staat duurzaamheid voorop in de productie van hun lijn telefoonhoesjes. Hier ga je dan ook zeker een duurzaam telefoonhoesje vinden dat voldoet aan jouw wensen en eisen.

Hoe gaat dit bedrijf te werk op het gebied van duurzaamheid?

Vele bedrijven zeggen dat ze duurzaam zijn, maar hoe kun je hier nu echt vanuit gaan? Casey is heel transparant over hun bedrijfsvisie en de manier waarop zij te werk gaan. Zo geven zij aan bij elke stap in het productieproces na te denken over de meest duurzame werkwijze. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het transportproces van dit bedrijf: de producten die in China worden gemaakt, komen in Nederland aan per trein en niet per vliegtuig. Daarnaast bieden ze hun klanten aan om voor een volledig veganistisch telefoonhoesje te gaan. Dit hoesje ziet eruit en voelt als leer, maar dat is het niet. Dit hoesje is een mooie toevoeging aan jouw collectie als je als veganist door het leven gaat.

Bestel jouw hippe en duurzame hoesje direct

Je gaat bij dit bedrijf niet alleen voor een duurzaam telefoonhoesje, maar ook voor een hippe bescherming van je telefoon. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een telefoonketting aan het hoesje vast te klikken, zodat je jouw telefoon als een tas draagt. Dit is een hippe én multifunctionele oplossing! Bekijk gerust het aanbod op de webshop eens en kies jouw favoriet. Je ontvangt deze vervolgens snel in huis.

https://www.caseyamsterdam.com/nl/