Bedrijven

Naar welke herenschoenen in grote maten bent u op zoek?

Als man met een grote schoenmaat, herkent u vast de volgende situatie: u zoekt elke schoenenwinkel én webshop af naar een paar schoenen in uw maat. Vaak vindt u dit niet, en wanneer u dit wel vindt heeft u enkel keuze uit een aantal modellen. Klinkt dit u bekend in de oren? Dat is natuurlijk een vervelende situatie, zeker wanneer u naar een specifiek paar schoenen op zoek bent. Gelukkig biedt Grote-schoenen.nl uitkomst. Naar welk paar herenschoenen in grote maten u ook op zoek bent, de kans is groot dat u het eenvoudig vindt in deze webshop!

Uiteenlopende schoenen in uw maat

In de webshop van Grote-schoenen.nl vindt u uiteenlopende modellen herenschoenen in grote maten. Doordat zij een ruim aanbod aanbieden, is de kans zeer groot dat u in deze webshop slaagt voor een leuk paar schoenen én dat ook nog eens eenvoudig en snel! Wilt u graag een paar nette schoenen voor uw werk op kantoor aanschaffen? Of bent u op zoek naar een sportieve sneaker voor in het weekend? U vindt het zonder moeite in deze webshop. Zo wordt winkelen voor schoenen toch nog leuk!

Profiteer van uitstekende service

Het is natuurlijk hartstikke fijn dat u eindelijk eens de keuze heeft uit een grote collectie herenschoenen in grote maten door Grote-schoenen.nl. U profiteert echter van nog veel meer voordelen in deze webshop. Wat dacht u van gratis verzending bij een minimale besteding van slechts € 50,-? En van snelle levering, waarbij u vaak de volgende werkdag uw pakket al in huis heeft? Dat is nog eens service.

Maak direct een keuze uit het aanbod

Breng een bezoek aan Grote-schoenen.nl en neem de tijd om het aanbod te bekijken. Heeft u een leuk paar schoenen gevonden? Bestel het dan direct en profiteer van de eerdergenoemde services van deze webshop! Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice, indien u vragen heeft of advies wenst.

https://grote-schoenen.nl/
Bedrijven

Door een intercomsysteem is uw huis in Rotterdam goed beveiligd

Wilt u uw huis in regio Rotterdam graag beter beveiligen en bent u hiervoor de verschillende mogelijkheden aan het verkennen? Wat dacht u dan van het laten installeren van een intercomsysteem bij uw huis in Rotterdam? Een dergelijk systeem dient als een uitstekende manier van beveiliging. Lees verder om te ontdekken waarom.

Hoe is uw huis veiliger door een intercomsysteem?

Wanneer u een intercomsysteem laat plaatsen bij uw woning in Rotterdam, ziet u voortaan altijd gemakkelijk wie er voor de deur staat. U hoeft hiervoor niet eerst de deur te openen, waardoor u een stuk veiliger bent. Wanneer u kiest voor een intercomsysteem met audio kunt u zelfs communiceren met de persoon voor uw deur. Dit is zeer aangenaam wanneer er een onbekende voor uw deur staat en u zich afvraagt wat deze persoon komt doen. Door dit vooraf te vragen en te communiceren, opent u de deur nooit voor ongenodigde gasten.

Uw intercomsysteem op vakkundige wijze laten installeren

Als u een intercomsysteem wilt laten plaatsen bij uw woning in Rotterdam, wilt u natuurlijk dat dit op vakkundige wijze gebeurt. Daarom schakelt u het best Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam in. Zij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in de elektrotechniek en weten dus precies hoe ze een intercomsysteem moeten installeren; dit komen ze dan ook graag bij u in Rotterdam doen.

Vraag naar meer informatie of plan direct een afspraak in

Wilt u graag meer weten over het laten installeren van een intercomsysteem bij uw woning in Rotterdam door de experts van Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op de website en stel al uw vragen. U kunt tevens gebruikmaken van deze contactmogelijkheden om direct een afspraak in te plannen. Zo is uw huis binnen de kortste keren een stuk beter beveiligd. Dat is wel zo aangenaam!

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/
Bedrijven

Kom tot rust met yoga nabij Borculo

Bij gezonde Yoga Borculo kan je tot rust komen van je dagelijkse drukte. Je herkent vast dat je dagelijks veel prikkels te verwerken krijgt. Werk, kinderen en andere verplichtingen kunnen er voor zorgen dat je steeds slechter gaat slapen en je onrustiger gaat voelen. Yoga kan je tot rust brengen. In een relatief korte tijd kom je zowel fysiek als mentaal even helemaal tot rust. Gun jezelf deze herstart op regelmatige basis. Bij yoga maak je verbinding met je eigen kern en intuïtie en je haalt hiermee het beste uit jezelf. Yoga Borculo garandeert het beste resultaat.

Verschillende soorten Yoga

Yoga gebeurd over de hele wereld in veel verschillende stijlen. Bij Yoga Borculo worden er vier verschillende stijlen aangeboden. Op deze manier is er altijd een stijl die het beste past bij jou. De klassieke Haltha Yoga bestaat uit een afwisseling tussen ontspanning en inspanning waardoor je in balans raakt. Yin Yoga wordt steeds bekender. Je brengt je lichaam in houdingen waar je een aantal minuten in blijft. Grote spieren gaan daardoor ontspannen en rekken. Hou je van meer beweging? Dan in de meer inspannende Easy Flow Yoga wat voor jou. Hierbij heb je een stuk minder tijd om na te denken.

Schrijf je in

Via de duidelijke en overzichtelijke website kan je je makkelijk inschrijven voor lessen bij Yoga Borculo. Ben je dus op zoek naar innerlijke rust, wil je je fitter voelen of wil je graag de drukte even ontsnappen? Yoga Borculo is de plek waar je moet zijn. Ze bieden interactieve trainingsprogramma’s aan. Je zult meetbare resultaten hebben en persoonlijk benaderd worden.Bedrijven

Professionele loodgieter in Enschede!

Ben jij op zoek naar een ervaren loodgieter in Enschede? Dan ben jij nu op de juiste plek terecht gekomen! Dit bedrijf biedt jou hoogwaardige service aan omtrent alles wat met waterinstallatie heeft te maken. Of je nou een nieuw huis bouwt, een verbouwing doet of alleen toe ben aan het vervangen van een buis, deze loodgieter in Enschede helpt jou graag met de oplossing! Wil jij weten waar deze ervaren loodgieter van dit bedrijf in Enschede jou allemaal mee kan gaan helpen? Neem dan nu zeker snel een kijkje op de website van dit bedrijf of neem direct contact met hen op!

Advies

Een loodgieter van dit bedrijf in de omgeving van Enschede zal ervoor gaan zorgen dat jouw badkamer, keuken of wc weer netjes en veilig zullen gaan functioneren. Ben jij toe aan een makeover voor jouw badkamer? Neem dan snel contact op met dit bedrijf zodat jij een afspraak kan maken met een loodgieter. Zij kunnen jou zo adviseren en toelichten wat er allemaal mogelijk is om aan te passen zonder dat je alles moet openbreken. Wil je eerst meer inlezen? Neem dan zeker nu snel een kijkje op de website van dit bedrijf in Enschede!

Diensten

Als je ervoor kiest om een loodgieter in te huren van dit bedrijf in Enschede, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Een loodgieter van dit bedrijf in de omgeving van Enschede kan jou namelijk door hun ervaring deskundig advies gaan geven over alles wat te maken heeft met waterleidingen. Of het nou gaat om het verplaatsen, nieuw aanleggen of vervangen van een leiding, deze loodgieter in Enschede helpt jou graag verder. Neem daarom nu snel contact op met dit bedrijf om direct jouw afspraak te maken. Neem ondertussen ook gelijk een kijkje op de website!Bedrijven

Verjaardagservice van Brievenbusbanket.nl

Verjaardagservice

Thuiswerken

Je werkt thuis door de huidige situatie en je bent jarig. Door de alledaagse drukte begint de dag zoals elke andere. Dan loop je naar beneden en zie je een pakketje op de deurmat. Je maakt het open en vindt daarin eerst een persoonlijke verjaardag boodschap van je werkgever. Daarna kan je de dag feestelijk beginnen met een brievenbus taartje van brievenbusbanket.nl. Deze blijk van aandacht zullen uw medewerkers nog lang onthouden. 

Veel mensen werken nu thuis en dit maakt het erg lastig om uw medewerkers persoonlijk in het zonnetje te zetten op hun verjaardag.  

Brievenbus Cadeau

Als je aan taart denkt, denk je aan een verjaardag. Bezorg jouw medewerkers of collega’s een geweldige verjaardag met een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl. Ons ambachtelijk gebak tovert een glimlach op het gezicht van de jarige. Maak gebruik van onze verjaardagservice en vergeet nooit meer een verjaardag. Met een kleine moeite, maak je een groot gebaar naar je medewerkers of collega’s. 

Zakelijk bestellen

Hoe werkt het? Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het relatiebeheer naar uw personeel toe 

Stap 1: u vult ons Excel bestand in met daarin alle namen, adressen, verjaardag data en een persoonlijke boodschap voor de ontvangers van dit relatiegeschenk 

Stap 2: iedere maand zorgen wij dat het taartje per post bij de jarigen op de juiste dag op de deurmat ligt (helemaal brievenbusproof dus!)  

Stap 3: kiest u voor een brievenbus cadeauverpakking met uw eigen huisstijl? Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl om de opties te bespreken 

Stap 4: sit back and relax. Alle moeite wordt u uit handen genomen en toch laat u waardering zien aan uw medewerkers of collega’s 

 

https://www.brievenbusbanket.nl/content/verjaardagservice
Bedrijven

Een verstopte afvoer in Ede is geen probleem voor ons

Heeft u last van een vervelende afvoer die verstopt is in Ede? Dan kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen ervoor zorgen dat de verstopte afvoer in Ede wordt nagekeken, en de verstopping per direct wordt opgeheven.  Een afvoer die verstopt is in Ede kan een acuut probleem worden als het water niet weg stroomt. Als een afvoer verstopt is, betekend het vaak dat er niet veel in huis gedaan kan worden als het om het gebruik van water gaat. Ook van de wc en de douche kan er geen gebruik gemaakt worden, wat voor veel ongerief en ergernis zorgt. Het is daarom zeer belangrijk uw afvoer regelmatig te controleren, zodat deze niet verstopt raakt.

Hoe gaan ze te werk in Ede als de afvoer vertopt is?

Een verstopping in uw afvoer kunt u vaak niet direct waarnemen, omdat de verstopping in de afvoer zich voor doet in de buizen en de pijpen. Indien uw afvoer in Ede verstopt is, is het raadzaam een deskundige op dat vak gebied in de hand te nemen, omdat er speciale gereedschappen nodig zijn voor het opheffen van de verstopping in de afvoer in Ede. Wij weten en begrijpen in Ede, dat u de verstopping van uw afvoer  zo gauw als mogelijk tot  het verleden wilt laten behoren.

Maak contact als u afvoer is verstopt

Voordat wij in Ede de werkzaamheden betreft de verstopte afvoer aanpakken, spreken wij eerst een prijs met u af. Pas na uw akkoord gaan wij van start met de werkzaamheden om de verstopte afvoer aan te pakken. Indien uw afvoer in Ede verstopt is, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken of u kiest ervoor uw gegevens in te vullen op onze website in het contact formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u en maken dan meteen een afspraak.Bedrijven

Verkoop van een perceel

Ook voor de verkoop van een perceel is kadastralekaart.com ondertussen het platform geworden. En het mooie is dat je de eerste vier weken ook nog eens gratis kunt adverteren. Behalve voor de verkoop van een perceel is de door het Kadaster bijgewerkte kaart ook voor andere zaken bijzonder handig. Het gebruik van de kaart is ook nog eens kaart.

Je perceel staat uitgelicht op de kadastrale kaart

Het verkopen van een perceel was nooit eerder zo gemakkelijk. Bovendien adverteer je meteen op het juiste platform. Zo wordt je perceel uitgelicht op de kaart aangegeven, zodat iedereen ziet dat je perceel te koop is.  Ook krijgt het plaats op de overzichtspagina en kan dus gesproken worden van een hoge zichtbaarheid. Het enige wat je moet doen is aangeven wat de vraagprijs is, een beschrijving geven en eventueel wat foto’s uploaden.  Door te adverteren op kadastralekaart.com bereik je 150.000 potentiële kopers en daarmee is meteen hét perceel platform van Nederland.  Courtagekosten zijn niet aan de orde en je hebt meteen contact met iemand die geïnteresseerd is.

Kadaster alle kaarten

Kadaster alle kaarten, dat is de reden dat je zo nu en dan eens een kijkje neemt op kadastralekaart.com. Op de gratis kadastrale kaart van Nederland namelijk, vind je alle kaarten van ons land. De informatie die je ziet wordt steeds automatisch bijgewerkt via het systeem van het Kadaster en dus is de informatie die je ziet altijd actueel. Je gebruikt de kaart gratis en zoomt zo in op je eigen huis of perceel. Voor onder andere hypotheekinformatie betaal je een gering bedrag waarna je de gegevens kunt downloaden. Het is eveneens mogelijk een abonnement af te sluiten op kadastralekaart.com. Via de website kun je belangrijke informatie achterhalen, bijvoorbeeld als je plannen hebt een perceel of een kavel aan te kopen.

Bedrijven

De natuursteen in Winschoten is een prachtg monument

Met de prachtige natuursteen in Winschoten kan je een heel mooi graf laten maken. Er wordt steeds vaker gekozen voor dit materiaal, omdat het een goede werking heeft en daarnaast voor een zeer lange tijd meegaat en ook heel mooi blijft. Het natuursteen in Winschoten is van een zeer goede kwaliteit en is bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Wanneer bijvoorbeeld de zon schijnt zal het natuursteen in Winschoten niet gaan verkleuren en wanneer het regent of het is vochtig is het natuursteen in Winschoten ook zo sterk en van zo’n goede kwaliteit dat het ook niet zal gaan roesten. Omdat het een behoorlijke investering is, moet je uiteraard wel zeker weten dat het goed is en dat je er lang mee kunt doen. 

90 jaar

Omdat het dus iets is waar je een lange tijd mee doet, wordt er maar liefst een garantie gegeven van een periode van 90 jaar op het natuursteen in Winschoten. Je zult hier alleen maar mooie en waardevolle gedenkmonumenten terugvinden. Wat het voordeel is van deze natuursteen in Winschoten is dat er dus een zeer goede kwaliteit aan vast hangt, maar daarnaast ook de service die hierbij wordt geleverd. De steen wordt snel gemaakt, zodat er op korte termijn een plek te vinden is waar je herinneringen kunt ophalen en daarnaast kan je hier altijd terecht voor eventuele vragen waar je mee rondloopt. 

Bezoek plannen

Het eerste wat moet worden gedaan bij het vinden van een passende natuursteen in Winschoten is dat er een bezoek wordt ingepland waarbij de adviseurs je een duidelijk beeld kunnen geven van alles wat er mogelijk is op dit gebied. Dat betekent dat je in de showroom kan gaan kijken en dat er ook wordt gekeken naar het budget dat er beschikbaar is. Daarna zal er een keuze worden gemaakt en wordt het proces in werking gezet.

 

Bedrijven

Het ontwikkelassessment wordt steeds vaker gebruikt

Door middel van het uitvoeren van een zeker ontwikkelassessment kan je als leidinggevende erachter komen wie er nou echt daadwerkelijk geschikt is voor de functie waar jij een nieuwe werknemer voor wilt aannemen. Men kent allemaal wel een standaard procedure van de gesprekken die worden gevoerd met potentiele werknemers, de sollicitanten. Dit zijn vaak redelijk oppervlakkige gesprekken waarbij een cv wordt doorgenomen en waar wordt gekeken naar de persoon die aan de andere kant van de tafel zit of deze goed past in het bedrijf aan de hand van de ervaringen en het  gesprek zelf uiteraard. Maar wanneer er wordt gekeken naar een ontwikkelassessment dan gaat dat gesprek wat dieper en kom je meer tot de kern van de persoon en is het maken van een beslissing meer op strategisch niveau. 

Vragen

Tijdens een ontwikkelassessment wordt er dus niet alleen maar een vragenlijst met oppervlakkige vragen gehanteerd, maar gaat het net even een stapje verder. Bij een ontwikkelassessment wordt er namelijk gekeken naar de competenties en de capaciteiten van een werknemer die wellicht deze functie kan gaan omarmen. Ook wordt er gekeken naar de ambities van de persoon, zodat er kan worden gekeken of daarin een match te vinden is met het bedrijf. Misschien heb je wel een heel ambitieus persoon voor je zitten die graag hoger op de lader wil komen, maar zijn er niet veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

Match vinden tussen een werkgever en een werknemer

Door een gesprek op deze manier aan te gaan, is het voor beide partijen een stuk gemakkelijker om te kijken of er een daadwerkelijke fit en match is waar iedereen tevreden over is en zich dan ook prettig bij voelt. Daarom wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van het ontwikkelassessment in een sollicitatie procedure. Het zet veel zode aan de dijk en mensen hebben er echt baat bij om op deze manier aan de slag te gaan.

 

Bedrijven

Postdozen in verschillende formaten bestellen

Bent u op zoek naar postdozen om uw producten in te verzenden? Bij Dozenhal kunt u kartonnen dozen bestellen in allerlei formaten. Ideaal voor als u een bedrijf heeft dat regelmatig spullen moet verzenden of een klein handeltje via marktplaats. Met de postdozen van Dozenhal komen uw spullen veilig en heel aan bij uw klant. Onze postdozen zijn namelijk extra stevig gemaakt zodat de verzending probleemloos verloopt en zo geconstrueerd dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten postdozen: de standaardversie en de brievenbus versie speciaal voor kleine pakketjes.

Nieuwe en gebruikte postdozen

Als u duurzaamheid belangrijker vindt kunt u bij ons kiezen voor gebruikte postdozen zodat dit karton hergebruikt wordt. Liever een nieuwe postdoos? Uiteraard kan dat ook. Onze postdozen zijn beschikbaar in verschillende formaten en de kleuren wit of bruin. Ook kunt u kiezen voor dozen met een plakstrip of zonder een plakstrip. Met onze dozenzoeker op onze website kunt u al uw wensen invullen en ons actuele aanbod bekijken. Hier vindt u meteen een groot aanbod aan kartonnen dozen naast onze postdozen in meer dan 2500 formaten en uw gewenste kleur. Een paar voorbeelden van kartonnen dozen die wij aanbieden naast postdozen zijn palletdozen, pakketdozen, en tabaksdozen. Ook is het bij ons mogelijk om uw kartonnen doos op maat te laten maken en te laten bedrukken. Als u dit wenst kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die wij naar u mailen voordat u uw bestelling bij ons plaatst. Met onze eigen transport leveren wij uw bestelling de volgende werkdag. Ook voor aanvullend verpakkingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Dit is vooral handig voor het vervoeren van breekbare spullen. Denk hierbij dan ook aan bijvoorbeeld luchtkussenfolie of een sterke tape. Bij Dozenhal vindt u alles rondom verzenden.

Onze website

Benieuwd geworden naar Dozenhal? Neem dan een kijkje op onze website en zoek binnen ons assortiment met onze dozenzoeker. Hier kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen en een bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen? Neem dan via onze contactgegevens op onze site contact met ons op: https://www.dozenhal.nl/.