Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Aluminium op maat bij dé specialist in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een specialist op het gebied van aluminium profielen en platen op maat, dan kan je hiervoor terecht bij Garfield Aluminium nabij Rotterdam. Dit bedrijf is een groothandel op het gebied van aluminium, met al bijna 50 jaar ervaring. Je kan voor aluminium op maat terecht in Rotterdam, maar daarnaast hebben zij ook een vestiging in Nijmegen. Ben je dus op zoek naar aluminium profielen en platen op maat in de omgeving van Rotterdam en Nijmegen? Neem dan eens snel een kijkje bij Garfield Aluminium of vraag uiteraard naar meer informatie over de producten.

Internationaal distributienetwerk

Dit bedrijf voor aluminium op maat in Rotterdam maakt deel uit van een internationaal distributienetwerk. Daarbij helpen zij je ook graag bij het (opnieuw) inrichten van je productieproces. Dit bedrijf biedt een totaaloplossing voor iedereen. Het maakt niet uit of dit nu gaat om een groot project of juist om een veel kleiner project. Er is een passende totaaloplossing voor iedereen binnen Europa. Ben je op zoek naar een plek waar je je spullen tijdelijk op kan slaan? Ook hiervoor kan je informeren bij dit bedrijf. Wanneer je hierbij kiest voor voorraadbeheer, dan worden al je opgeslagen spullen op afroep geleverd, wanneer je hierom vraagt.

Ontdek aluminium voor verschillende doeleinden

De aluminium die dit bedrijf verkoopt, worden onder andere verkocht voor opslagtanks, transportmiddelen, afdekluiken, machinebouw, gevelbeplating en isolatieoplossingen. Een van de specialiteiten van dit bedrijf is het op maat maken van klantspecifieke profielen. Hierbij gaat het ervaren team persoonlijk te werk. Naast dat zij het product op maat voor je maken, denken zij ook met je mee tijdens de rest van het proces. Zo helpen ze je bijvoorbeeld bij het maken van het ontwerp en werken zij met een team dat zich constant ontwikkelt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel je afspraak of neem contact met ze op voor meer informatie.