Beeldrijk Assen
Image default
Vakantie

Wat is er te doen in Praag?

Je vraagt je wellicht af wat er is te doen in Praag, daar kan een zeer uitgebreid of een kort antwoord op worden gegeven. Om te starten met het korte antwoord dat op deze vraag kan worden gegeven, is het een stad waar in een woord ‘veel’ te doen is. Het is een breed begrip maar het is zeker de waarheid! De stad bruist van de leuke dingen die je kunt doen en daarbij is het ook een multifunctionele stad die ieder jaar weer veel toeristen aantrekt die de stad helemaal uitkleden om hier een fantastische tijd te beleven. Ben jij ook iemand die echt houdt van een stedentrip en benieuwd is wat er is te doen in Praag? Dan is het zeker een aanrader om deze stad eens te gaan bezoeken, want het is verreweg anders dan de andere steden waar je wellicht wel eens bent geweest. Het is er eigenlijk niet eens mee te vergelijken.

Boot

Om dan in te gaan op het langere en meer uitgebreide antwoord dat er kan worden gegeven op de vraag: ‘wat is er te doen in Praag?’, wordt er meer ingezoomd op wat er dan daadwerkelijk zo leuk is aan de stad en waar je de activiteiten vandaan haalt en waar je je plezier uit kunt halen. Je kunt in Praag bijvoorbeeld de rivier op gaan met een leuke boot waar je een rondvaart kunt boeken, maar waar je ook zelf de peddels in eigen handen kunt nemen en de rivier kunt trotseren. Daarbij kan je dus al een keuze maken tussen actief en cultureel, of uiteraard een combinatie.

Voor de stad typerend

Naast deze activiteit is cultuur snuiven zeker een van de grootste activiteiten wat je hier kunt doen. Maar daarnaast zijn er een tal aan winkels te ontdekken. Naast de grote mode ketens die over de gehele wereld zijn verspreid, vind je hier ook andere winkels die echt de stad typere