Beeldrijk Assen
Image default
Vakantie

Glamping met hond

Voor veel mensen is de hond niet zomaar een huisdier. Het idee alleen al! De hond is deel van de familie! Dus als je op vakantie gaat, wil je de hond gewoon meenemen. Het idee de hond een paar weken in een pension achter te laten is net zo ondenkbaar als de kinderen de hele vakantie bij de BSO te stallen.

Helaas is het nog steeds zo dat de hond niet overal welkom is. Vooral in hotels is het vaak niet toegestaan dieren mee te nemen. Op campings doen ze vaak wat minder moeilijk over het meenemen van de hond. Je moet  het vooraf natuurlijk wel even vragen, zodat je zeker bent dat huisdieren welkom zijn. In veel gevallen is het antwoord niet alleen dat de hond mee mag, maar blijkt men echt blij te zijn met hun nieuwe vierpotige vriendje.

Maar wat nu als je geen zin hebt om je vakantie in een gammele tent door te brengen, of te slapen op een hobbelig luchtbed?

Dan ga je lekker met de hond naar de glamping. Een glamping is een camping met veel faciliteiten. Vaak staan hier allerlei tenten en caravans. Maar wie voor de glamping-optie kiest hoeft niet zelf zijn kampeermiddelen mee te nemen. Je verblijf staat namelijk al klaar. Dat kan een bijzonder ruime en luxe safaritent zijn, een lodge of zelfs een blokhut of boomhut. Door de weelderige inrichting én de geweldige faciliteiten van de camping heb je het beste van twee werelden: wel het buitengevoel en het campingleven, maar dan met het comfort dat je van een hotel zou verwachten.

Veel glampings waar je met de hond welkom bent hebben zelfs speciale faciliteiten voor honden. Denk aan omheinde speelvelden, losloopgebieden en hondendouches.

Ruime keuze voor glamping met hond

Bij www.glampings.com zijn we erg kritisch richting glampings. Toch is er in Nederland en tal van Europese vakantiebestemmingen een ruime keuze uit glampings waar je met de trouwe viervoeter gewoon naartoe kunt. Op dit moment kun je al uit meer dan 125 verschillende mogelijkheden kiezen!

Kom gelijk naar www.glampings.com om je volgende vakantie te plannen, voor je hele gezin…inclusief de hond natuurlijk!