Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor wie is het nuttig om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten doet u om zich in te dekken tegen de financiële gevolgen van een beroepsfout. Dit kan een fout tijdens het uitvoeren van werkzaamheden betreffen, maar ook een foutief afgegeven advies. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering, kortweg ook wel BAV genoemd, vergoedt zowel de schade zelf als de rechtsbijstand die u bij een claim nodig heeft. De verzekering dekt niet alleen schade die u zelf heeft veroorzaakt, maar ook die van uw werknemers, uitzendkrachten en stagiairs.

Professionals binnen de zakelijke dienstverlening

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten is in bepaalde beroepsgroepen nog belangrijker. Wanneer u werkzaam bent in een beroepsgroep die regelmatig adviezen afgeeft, kunt u eigenlijk niet om een dergelijke verzekering heen. Bij ondernemers in de zakelijke dienstverlening kunt u onder andere denken aan accountants, advocaten, architecten, IT-specialisten en notarissen. Aan de beroepen die binnen deze categorie vallen is een groter risico op schadeclaims wegens beroepsfouten verbonden. Via VEZA Verzekeringen verkrijgt u inzicht in de premies van diverse verzekeraars.

De beste voorbereiding voor de toekomst

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken doet u om een verzekering te kunnen afsluiten die geheel bij uw wensen aansluit en past bij het beroep dat u uitoefent. Ook helpt een vergelijking u met het verkrijgen van inzicht in de premies die verzekeraars hanteren. Zo kunt u goed bepalen welke verzekeraar voor u het meest voordelig is en u het beste voorbereidt op eventuele beroepsfouten in de toekomst. De verzekeringen kunnen online worden afgesloten. Heeft u echter nog vragen? De medewerkers van VEZA Verzekeringen beantwoorden deze graag.

Verzekeringen van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen

Het hierboven genoemd assurantiekantoor verzorgt sinds 2004 verzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Om ervoor te zorgen dat u een verzekering tegen de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit kunt afsluiten, wordt er middels uitgebreide verzekeringstools gewerkt. Ook verschaft het kantoor elke klant een digitale polismap, waardoor u altijd over uw eigen gegevens beschikt.

https://www.vezaverzekeringen.nl/