Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het watersnijden van allerlei materialen

Als u op zoek bent naar een bedrijf waar u materialen precies op maat kunt laten maken, dan is Lave Snijtechniek in Best, in de buurt van Tilburg, een uitstekende optie. Dit is een specialist in het watersnijden van allerlei materialen. Lasermachines of andere snijtechnieken zorgen vaak voor veel restmateriaal of hebben een grondige nabewerking nodig. Watersnijden is niet alleen nauwkeurig, maar ook duurzaam omdat er nauwelijks sprake is van resterend materiaal. Wilt u materialen als hout, staal, aluminium of metaal op maat laten maken? Dan kunt u uitstekend terecht bij dit bedrijf.

De voordelen van watersnijden

Watersnijden is een techniek die al jarenlang bestaat en die dit bedrijf verder heeft ontwikkeld. Met watersnijden kunnen metalen tot wel 200 millimeter worden bewerkt en is het mogelijk om diepere sneden te maken dan bijvoorbeeld lasersnijden, een traditionelere techniek. De nauwkeurigheid van watersnijden is tot ongeveer 0.1 millimeter. Daarnaast hebben de snijkanten die tot in uiterste precisie worden gesneden geen nabewerking nodig en komen er geen giftige dampen vrij tijdens de materiaalbewerking. Hierdoor is watersnijden milieuvriendelijk en beter voor de gezondheid. Moet er in moeilijke omstandigheden materiaal gesneden worden? Met watersnijden is dat geen enkel probleem. Uw materiaal kan in de nabijheid van explosieve stoffen of brandstoftaks rustig bewerkt worden, omdat er geen risico is op brandgevaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ook uw materiaal op maat laten snijden bij Lave Snijtechniek in Best, vlak bij Tilburg? Dan neemt u eenvoudig contact op met een van de specialisten van het bedrijf. Zij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Zij maken graag een afspraak met u om de materiaalbewerking in te plannen. Ook is het bedrijf te bereiken om u te voorzien van persoonlijk advies of uw vragen te beantwoorden. Zo weet u altijd wat ze voor u kunnen betekenen. Maak kennis met de uitgebreide diensten van deze specialisten en laat u verrassen door de mogelijkheden!