Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werken onder de juiste omstandigheden met een goede regenoverall

Als u met uw bedrijf vaak werkzaamheden in de buitenlucht uitvoert, dan is goede werkkleding, zoals een regenoverall geen overbodige luxe. U als werkgever dient dan voor deze juiste werkkleding te zorgen. Kies dan wel voor de juiste overal van Dolfing Druten B.V. Uw medewerkers zijn zo goed beschermd tegen regen, sneeuw en hagel, maar ook tegen wind en kou.

Dit zijn de eisen aan een goede regenoverall

Het is natuurlijk fijn om een goede regenoverall te hebben, maar waar is deze aan te herkennen? Deze moet natuurlijk goed beschermen tegen de regen, maar ook moet deze zorgen voor een goede lichaamstemperatuur. Voor dit laatste moet de regenoverall van de juiste stof zijn. Zo ademt de stof, wat prettig is in warme, maar regenachtige zomers. Deze zomers komen tegenwoordig helaas steeds vaker voor. Daartegenover, in de winter, bij hagel en sneeuw, werken deze regenoveralls ook uitstekend. U leest het, bij alle weersomstandigheden levert Dolfing Druten B.V. graag de juiste regenoverall. Hierbij moet u rekening houden met de bouw van uw medewerker, met de werkzaamheden en met het feit of uw werknemer zittend of staand zijn werkzaamheden uitvoert.

U schaft de juiste regenoverall aan bij een dealer bij u in de buurt

U wilt toch ook dat uw medewerkers het hele jaar door prettig kunnen werken met een goede regenoverall? U kunt de overalls van Dolfing Druten B.V. kopen bij dealers in het hele land. Hierdoor zit er altijd een dealer bij u in de buurt. Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde dealer zich bevindt? Bekijk het op de website, hier vindt u een duidelijk overzicht van alle dealers van de werkkleding van Dolfing Druten B.V. Dit zijn overigens niet alleen overalls, maar ook reflecterende broeken en jassen en andere soorten werkkleding. Zo gaat uw personeel altijd goed voorbereid aan het werk.

https://www.dolfing.nl/