Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Benut de WBSO optimaal met advies en hulp van een expert

Als u gebruik wilt maken van de WBSO, is het verstandig om advies van een expert in te winnen die alle ins en outs van deze subsidieregeling kent. Zo weet u precies waar u op moet letten bij het opstellen van de documenten voor de aanvraag, waardoor de kans van slagen een stuk groter is. Deze slagingskans wordt nog verder vergroot wanneer u de aanvraag uitbesteed aan specialist TechForce uit Hilversum. Deze expert voorziet uiteenlopende bedrijven al jaren van betrouwbaar advies over de WBSO en kan ook de aanvraag voor deze subsidie van u overnemen. Dankzij deze ruime ervaring kunnen ze ook voor uw project een aanvraag doen waarvan de kans groot is dat deze slaagt.

Er zijn meerdere redenen om deze expert in te schakelen

Het heeft meerdere voordelen wanneer u WBSO advies inwint bij TechForce uit Hilversum en het indienen van de aanvraag aan hen uitbesteed. Zo heeft uw aanvraag niet alleen een hogere kans van slagen, maar houdt u door het uitbesteden ook meer tijd over voor uw project. Daarnaast bent u bij dit bedrijf altijd op de hoogte van de voortgang van uw aanvraag. Hiervoor gebruiken ze een overzichtelijk online portaal. Zo weet u precies waar u aan toe bent en of het nog lang duurt voordat u weet of u wel of geen subsidie ontvangt. Ook biedt deze specialist maatwerk. Naast WBSO kunnen ze ook andere subsidieaanvragen voor u indienen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de subsidiëring van uw innovatieproject.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de WBSO en wat deze subsidieregeling voor uw project kan betekenen of wilt u advies ontvangen van een expert over een andere vorm van subsidie? Neem dan zeker contact op met TechForce. Deze specialist voorziet u graag van gedegen advies op maat en denkt met u mee over subsidies die voor uw project interessant zijn.