Beeldrijk Assen
Image default
Vervoer en transport

Uw transport is in de beste handen bij deze internationaal koerier

Een goede internationaal koerier moet u vanaf het eerste contact het gevoel geven dat uw goederen veilig zijn. Ze moeten deze professioneel, veilig en volgens de regels kunnen vervoeren en op de afgesproken tijd op de plek van bestemming afleveren. Verder is het belangrijk dat uw transport snel gebeurt, dat de medewerkers ervaren en geschoold zijn en dat u volledig ontzorgd wordt. Dit alles is dan ook exact wat Eurospan Holland BV u aanbiedt. Deze internationaal koerier rijdt al 25 jaar op de Europese wegen en biedt een verscheidenheid aan transportmogelijkheden aan om u zo goed mogelijk mee te helpen. Er is zelfs een extra snelle service als u goederen van of naar Groot-Brittannië wilt transporteren.

Volledige ontzorging is gegarandeerd

Deze internationale koerier is centraal in Nederland gevestigd en regelt Europese transporten voor bedrijven uit het hele land. Deeltransporten, complete vrachten en groupagezendingen; eigenlijk is alles mogelijk. Ze hebben een wagenpark met 25 trekker-opleggercombinaties, 1000 vierkante meter loodsruimte en speciale wagens om bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen of producten die koel moeten blijven mee te vervoeren. Vanaf het moment dat u met deze internationaal koerier verder gaat, nemen ze de planning, uitvoering en expeditie volledig van u over. U krijgt begeleiding van begin tot eind, heeft een vast contactpunt en hoeft zich over uw transport dus geen zorgen meer te maken.

Snel van en naar Groot-Brittannië

Omdat Eurospan Holland BV vaste partners heeft in Groot-Brittannië, zijn ze in staat uw transport naar dat land binnen 24 tot 48 uur na afhaling op de plek van bestemming af te leveren. Dat kan uiteraard ook andersom. U profiteert van deze samenwerking en ontvangt een razendsnelle aflevering op elk adres in het Verenigd Koninkrijk. Deze internationaal koerier is dus zeker in staat om uw Europese transport, wat u ook wilt versturen, tot in de puntjes voor u te regelen.

https://www.eurospan.nl/