Beeldrijk Assen
Image default
Vervoer en transport

Een logistiek dienstverlener met een uitgebreid wagenpark

Zoekt u een logistiek dienstverlener die u van A tot Z ontzorgt bij het transporteren van import- of exportproducten? Dan is Van Tuyl een uitstekende keuze. Dit bedrijf verzorgt al jaren geconditioneerd transport in onder andere Nederland, België en Luxemburg. Ook delen van Duitsland en Frankrijk behoren tot het uitgebreide gebied waarin dit transportbedrijf actief is. Daarnaast staat het bedrijf bekend om de flexibele dienstverlening. Ze hebben een grote vloot met maar liefst 60 trucks en 75 trailers, waardoor er vrijwel altijd een truck en trailer beschikbaar zijn om uw goederen te vervoeren.

Nauwe samenwerking en goed onderhoud zorgen voor een soepel transport

Wanneer u voor Van Tuyl kiest als uw logistiek dienstverlener profiteert u van meer dan flexibiliteit alleen. Zo werkt dit bedrijf nauw met u samen, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw transport. Ook voeren ze regelmatig controles en reparaties uit aan de trucks en trailers, waardoor deze altijd tip top in orde zijn. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en dat is zeker bij koeltransport erg belangrijk. Wanneer een vrachtwagen onderweg pech krijgt, heeft u immers het risico dat de koeling van de vrachtwagen uitvalt, waardoor de producten die de vrachtwagen vervoert onbruikbaar worden. Deze ellende wordt voorkomen door voor goed onderhoud te zorgen. Uiteraard is ook hygiëne belangrijk bij koeltransport. Hier voldoet het bedrijf ruimschoots aan, want het heeft een eigen wasstraat en houdt alle HACCP-regels in acht.

Informeer naar de mogelijkheden die deze dienstverlener biedt

Bent u benieuwd wat logistiek dienstverlener Van Tuyl u te bieden heeft? Bezoek dan de website van het bedrijf voor meer informatie of neem contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen, indien gewenst, vrijblijvend een offerte voor u op. Zo weet u precies wat het transport van uw goederen zal kosten en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

https://www.vantuyllogistics.nl/nl