Beeldrijk Assen
Image default
Vervoer en transport

Een nieuwe of tweedehandse aangepaste auto kopen

Bij Mobility4All B.V. kunt u een aangepaste auto kopen, zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. Dit bedrijf is een full-servicebedrijf die voertuigen levert en onderhoudt voor zowel particulieren als bedrijven. Er zijn veel bedrijven bij wie u een kant-en-klare invalidenbus, rolstoelauto of aangepaste auto kunt kopen, maar daar is het vaak niet het geval dat u persoonlijk advies krijgt. Mobility4All B.V. geeft u dit wel waarna uw auto helemaal wordt aangepast naar uw wensen en behoeften. U wordt door het hardwerkende personeel dus niet behandeld als nummer, maar als persoon. Onder andere daarom scoort dit bedrijf heel hoog in klanttevredenheid en zijn zij al meer dan 60 jaar een vertrouwd adres voor iedereen die een aangepast voertuig nodig heeft.

Bij dit full-service bedrijf kunt u huren, leasen en kopen

Wilt u een toegankelijke 9-persoons rolstoelbus huren? Dit kan bij Mobility4All B.V. Dit kan namelijk een perfecte uitkomst zijn als u een teamuitje, feestje of dagje uit heeft gepland. Het is natuurlijk erg belangrijk om iedereen een veilige en comfortabele reis te bieden en daarom is dit een prettige mogelijkheid. U moet wel 23 jaar of ouder zijn en beschikken over een B-autorijbewijs. Tevens kunt u er ook voor kiezen om uw aangepaste auto te kopen of leasen. Kies voor leasen als u een klein budget heeft binnen uw bedrijf, zoals een taxibedrijf, non-profitorganisatie of zorginstelling. Vaak is de financiering namelijk te combineren met sponsoring en kunt u voor weinig tot niets een rolstoelbus leasen. Ligt uw voorkeur toch bij het kopen van een aangepaste auto? Dan bekijkt u eenvoudig de overzichtelijke website voor het aanbod of neemt u contact op met het bedrijf.

Iedereen kan veilig de weg op

Om prettig auto te rijden, moet u zich natuurlijk veilig en comfortabel voelen in het voertuig. Mobility4All B.V. zet dit dan ook voor alles en helpt u aan een aangepaste auto die precies voldoet aan uw wensen. Schroom niet om hen te bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

https://www.mobility4all.nl/