Beeldrijk Assen
Image default
Dienstverlening

Monument in puin laten restaureren

Een monument restaureren laat je over aan een specialist. De schoonheid van oude, klassieke gebouwen is onbetwist. Daar kunnen moderne bouwwerken niet aan tippen. Verval is natuurlijk een ander verhaal. Lelijk oud is niet om over naar huis te schrijven, maar fraai oud is het mooiste van het mooiste. Helaas zijn alle monumenten aan verval onderhevig. Dat is met alles zo: zowel met gebouwen, als met mensen. De elementen hebben vrij spel: erosie en slijtage treden vroeg of laat op. Een monument restaureren is delicaat werken: iets waarvoor je echt de tijd moet nemen, omdat het anders in een teleurstelling uit kan lopen. Hou er rekening mee dat monumentale Nederlandse panden een beschermde status genieten en dat je er niet zomaar alles mee kunt doen. Met Bouwbedrijf Quant in Zierikzee verander je ‘oud’ moeiteloos weer in ‘goud’.

Monumentrestauratie in de omgeving van Zeeland

Het bouwbedrijf heeft zijn werkplaats in Zierikzee en opereert in heel Zeeland. Quant is een typisch familiebedrijf dat van generatie op generatie is doorgegeven en onder gepassioneerd beleid staat van familieleden met dezelfde naam. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en wordt er alweer een vierde generatie klaargestoomd om op een dag de fakkel over te nemen. Je monument restaureren doe je bij een sympathiek familiebedrijf dat eerlijke prijzen hanteert en sinds 1919 – al meer dan 100 jaar dus – absoluut maatwerk levert. Of het nu gaat om het renoveren van een gebouw of een monument restaureren: het bedrijf doet wat het belooft en levert de deskundige service waar jij als klant om vraagt. Samen naar een fraai resultaat.

Ervaring telt

100 jaar is een verdraaid lange tijd. In een eeuw verandert er heel veel op het gebied van techniek en technologie: bijna niets uit 1919 is nu nog hetzelfde. Toch levert 100 jaar aan ervaring ook unieke inzichten op – een briljante mengelmoes van levenswijsheden en praktijkkennis die zo goed als ongeëvenaard is. Het bedrijf zelf is inmiddels ook een echt monument. 

https://www.bouwbedrijfquant.nl/