Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Met een kunststof vliegengordijn houd je de insecten buiten

Houd je met mooi weer het liefst de hele dag de deuren open, zodat er heerlijke frisse lucht in je woning komt? Dan is het een goed idee om bij Torresol je kunststof vliegengordijn te bestellen. Hiermee voorkom je dat insecten je huis binnendringen en je ’s nachts wordt geprikt door bijvoorbeeld muggen. Een vliegengordijn van kunststof kan je in vele stijlen kopen via deze webshop en deze komt dan snel bij je thuis aan, helemaal klaar voor jouw gebruik.

Jouw vliegengordijn op maat gemaakt

Heb je interesse in een kunststof vliegengordijn en wil je deze graag bij Torresol uit Helmond gaan bestellen en op maat laten maken? Dan zijn er bepaalde meetinstructies waar je rekening mee kunt houden, namelijk:

  1. Meet allereerst strak de breedte tussen het kozijn
  2. Meet daarna strak de hoogte tussen het kozijn en de dorpel
  3. Meet dan strak de breedte tussen het kozijn. Hier tel je minimaal vier centimeter bij op (twee centimeter aan iedere kant)
  4. Als laatste meet je strak de hoogte tussen het kozijn en de dorpel. Ook hier tel je minimaal vier centimeter bij op voor de bevestigingsstrip

Voor de afbeeldingen die horen bij bovenstaande uitleg, neem je een kijkje op de website.

Naast kunststof heeft deze webshop ook andere materialen voor vliegengordijnen

Natuurlijk is het mogelijk om direct je kunststof vliegengordijn te bestellen. Echter heb je nog meer keuzemogelijkheden! Zo kies je voor een aluminium vliegengordijn of ontdek je de mogelijkheden voor vliegengordijnen met magneetstrips, zodat je er makkelijk doorheen loopt en deze meteen weer dichtklapt. Heb je advies nodig of wil je een van de verkooppunten bezoeken? Via de overzichtelijke website ontdek je een hele hoop meer informatie en zoek je het dichtstbijzijnde verkooppunt. Ook vind je hier de contactgegevens, zodat je voor vragen direct bij een van de professionals terechtkunt.

https://www.torresol.nl/