Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Een betrouwbaar autobedrijf voor onderhoud en apk-keuringen, waar in Houten kunt u dat vinden?

Het is altijd weer een opgave om een betrouwbaar autobedrijf te vinden als er een reparatie moet gebeuren aan uw auto of wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse apk-keuring. Wanneer u voor het onderhoud op zoek bent naar een betrouwbaar en vakkundig autobedrijf in Houten en omgeving, dan is Autobedrijf Nieuwenhuijsen een overweging waard. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en heeft in die tijd een goede reputatie opgebouwd wat betreft kwaliteit van de werkzaamheden en de service die ze leveren. Het autobedrijf in Houten kan apk-keuringen uitvoeren, reparaties laten doen en een lpg-installatie inbouwen. In deze tijd waarin CO2-uitstoot moet worden teruggebracht is lpg een slimme keuze. Het veroorzaakt namelijk aanzienlijk minder CO2-uitstoot en is bovendien een stuk voordeliger.

Snelle service voor alle merken en typen auto’s

Het autobedrijf in Houten maakt deel uit van Bosch Car Service en is een betrouwbaar adres voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan alle automerken en typen. Om u van dienst te kunnen zijn, heeft het autobedrijf in Houten alles in huis om de juiste service te kunnen leveren. Het team van autoprofessionals weet elk probleem op te lossen en lang hoeft u ook niet te wachten als er onverhoopt iets mankeert aan uw auto, want dit autobedrijf in Houten werkt met een kortetermijnplanning. U kunt het autobedrijf ook bellen voor het omwisselen van uw zomerbanden naar winterbanden, of andersom, en banden kunnen in het bandenhotel worden opgeslagen als u ze niet gebruikt.

Bel snel om een afspraak te maken voor uw apk-keuring of onderhoud

Moet u een apk-keuring laten doen en bent u daarvoor op zoek naar een betrouwbare garage in Houten en omgeving? Dan hoeft u niet langer te zoeken want Autobedrijf Nieuwenhuijsen is uw one-stop adres voor alles wat met auto’s te maken heeft. Van het inbouwen van lpg-installaties tot nieuwe occasions, dit autobedrijf in Houten heeft het allemaal.