Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kopieerbeveiliging, contentbeveiliging en licentiebeheer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kopieerbeveiliging, licentiebeheer en contentbeveiliging aanbiedt? Anubis IT Security zorgt ervoor dat uw waardevolle content en programma’s altijd beveiligd zijn tegen illegaal gebruik. Er wordt voor gezorgd dat u zelf kunt bepalen waar, wanneer en door wie dit gebruikt mag worden, zodat de volledige controle bij u blijft. Bij de kopieerbeveiliging wordt ervoor gezorgd dat een bestand onbruikbaar gemaakt wordt wanneer deze onrechtmatig wordt gekopieerd. Regel het ook, eenvoudig via dit bedrijf.

Diverse toepassingen zijn mogelijk

Stel uw intellectuele eigendommen veilig door pdf-kopieerbeveiliging toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Dinkey Dongle die komt in de vorm van een USB-dongle. Deze dongle fungeert in principe als sleutel voor het slot dat u op uw eigen software plaatst. Het gebruik van de dongle is ontzettend makkelijk en daarom een populaire keuze voor kopieerbeveiliging. Een aantal unieke aspecten van deze dongle zijn:

  • Betaalbaar en extreem veilig
  • De software is duidelijk en overzichtelijk
  • Het bevat een sterke anti-debug code
  • Zwaar versleutelde beveiliging
  • Compact en makkelijk mee te nemen

Contact opnemen is heel gemakkelijk

Heeft u interesse in de kopieerbeveiliging van Anubis IT Security? Bekijk dan eens de website om meer informatie op te doen of neem direct contact op met het vakkundige team. Zij adviseren u namelijk met plezier en weten precies waar ze het over hebben. De contactgegevens vindt u uiteraard op de website. Kijkt u dan ook meteen naar de ‘over ons-pagina’ waar u leest wat het bedrijf nog meer voor u kan betekenen. Zo ontdekt u dat ze meer doen dan uitsluitend kopieerbeveiliging. Ze bieden bijvoorbeeld ook controle over het gebruik van uw software en werken geheel onafhankelijk. De oplossingen die ze u aanbieden worden dan ook geselecteerd op hun hoogwaardige kwaliteiten. Ontdek het zelf en pas uw favoriete kopieerbeveiliging binnenkort nog toe!