Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek digitaal printen en andere druktechnieken bij een ervaren drukkerij

Wanneer je op zoek bent naar een gerenommeerde drukkerij, welke zich specialiseert in onder meer digitaal printen, ben je bij De Print Fabriek (DPF) in goede handen. Dit bedrijf is namelijk rijk aan enthousiast team aan ervaren professionals dat over deskundige kennis beschikt en ruime ervaring heeft in het vak. Van digitale print en transferdruk tot tampondruk en lasergraven: de expertise van experts reikt ver. Door de jaren heen, heeft de drukkerij dan ook een vast klantenbestand opgebouwd en al vele succesvolle resultaten behaald. Ook voor jou steken de specialisten graag hun handen uit de mouwen. Hoe ziet jouw printopdracht eruit?

Print in heldere kleuren

Ben je benieuwd naar de voordelen van digitaal printen? Deze printtechniek biedt vooral uitkomst bij kleinere oplages – ongeveer 50 stuks – en wanneer er artikelen gepersonaliseerd dienen te worden, hetzij met logo, hetzij met tekst of andere afbeelding. Digitaal printen is in principe is goedkope en snelle wijze van bedrukking. Goedkoop, omdat er ook geen opstartkosten bij komen kijken. Dit, omdat er geen drukplaten nodig zijn, alvorens het drukproces kan beginnen. Daarbij kan er op vlakke én licht gebogen oppervlakken worden gedrukt én gaat er geen inkt verloren, doordat er direct op het materiaal wordt geprint. In alle gevallen is full-colour print in zeer hoge resolutie ook geen probleem. Je bent altijd verzekerd van een haarscherpe print en prachtige, heldere kleuren.

Raadpleeg de website

Is je interesse gewekt en wil je graag meer informatie inwinnen over de mogelijkheden van digitaal printen? De specialisten van De Print Fabriek (DPF) staan graag voor je klaar om je te voorzien van meer informatie, beantwoorden je vragen en geven je graag advies op maat. Ook als je interesse hebt in de andere technieken van bedrukken, vertellen je de professionals je graag meer over de mogelijkheden. Raadpleeg de website voor meer informatie en de contactgegevens.

https://dpf-printing.com/