Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop een verantwoorde arbo bureaustoel

Wanneer u een kantoorbaan heeft, of de facilitaire zaken regelt op kantoor, dan is het belangrijk om een arbo bureaustoel aan te schaffen voor iedere collega. Gemiddeld zitten uw collega’s zo’n 8 uur per dag op de bureaustoel, en een goede zithouding is dan zeer belangrijk. Hiervoor is een arbo bureaustoel nodig. Zo’n bureaustoel heeft een extra hoge en stevige rugleuning. Deze rugleuningen zijn ergonomisch gevormd, waardoor u een optimale ondersteuning krijgt.

Een arbo bureaustoel helpt het ziekteverzuim in uw bedrijf te verlagen

De arbo bureaustoel van Turk & Van Rossum projectinrichters is verstelbaar in veel verschillende standen. Zo kunt u de rugleuning, hoogte en zitting precies aanpassen aan het lichaam van iedere collega. Dit voorkomt klachten aan de rug en gewrichten van uw collega. Hierdoor is de kans aanwezig dat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf drastisch afneemt. Het aanschaffen van een arbo bureaustoel of andere ergonomische meubelen bij Turk & Van Rossum projectinrichters is dus zeer aan te raden. U vindt bij ons ook andere ergonomische meubelen, zoals zit-stabureaus en ergonomische vergaderstoelen.

Kies uit diverse kleuren en modellen

Als u uw kantoor gaat inrichten, of graag een nieuwe inrichting wilt, dan besteed u natuurlijk ook aandacht aan het nieuwe meubilair en de nieuwe accessoires. Turk & Van Rossum projectinrichters helpt u hier graag bij. U heeft bij de inrichting van uw kantoor een ruime keuze aan veel verschillende meubelen. Ook helpen de specialisten u graag met persoonlijk advies. Men heeft de beschikking over geavanceerde software, waarmee u een precieze voorstelling krijgt  van uw nieuwe inrichting, zodat u zich hier iets bij kunt voorstellen. Neem dus contact met ons op als u op zoek bent naar een arbo bureaustoel, andere meubelen of naar een compleet nieuwe kantoorinrichting, voor uw nieuwe of bestaande kantoor. Overigens is deze specialist ook actief voor bijvoorbeeld zorginstellingen en de horeca.

 

https://www.turkvanrossum.nl/