Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Douanezaken door logistiek expediteur in Rotterdam

Bij internationaal transport komt veel kijken en u wilt hiervoor een goede logistiek expediteur in Rotterdam aannemen. Door te kiezen voor een expert bent u verzekerd van zekerheid en een betrokken partner gedurende het volledige traject. Uw logistiek expediteur dient van alle zaken op de hoogte te zijn en moet in staat zijn om voor uw verzendingen de juiste documenten te regelen. Zo kan er een directe lijn met de douane worden getrokken en is deze snel overtuigd van de expertise en betrouwbaarheid van uw logistiek partner. Hierdoor worden veel problemen vermeden en wordt het mogelijk om een duidelijk transport voorspoedig over de grenzen te leiden.

 

Betrouwbare bekende bij de douane

Voor het uitvoeren van internationale transporten wilt u een betrouwbare partner in dienst nemen. Hemetex B.V. is uw expert op gebied van transport en logistiek en erkend door middel van het AEO-certificaat. Dit geeft aan dat de douane uw partner als betrouwbaar beschouwt en hierdoor zullen alle douanezaken eenvoudig kunnen worden afgehandeld. Uw logistiek expediteur in Rotterdam heeft deze naam sinds langere tijd waargemaakt, wat dit bedrijf tot de aangewezen partner maakt voor al uw verzendingen voorbij de grens. Alle logistiek brengt u zo bijeen voor een effectieve afhandeling.

Expediteur versus transporteur

Veel logistiek expediteurs in Rotterdam richten zich enkel op een specifiek onderdeel van het transport, waardoor u met meerdere partners contact dient te onderhouden. Dit zorgt voor onnodige opstoppingen en blokkades binnen het traject. Hemetex B.V. is uw partner binnen de logistiek omtrent transport, waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Naast de verantwoordelijkheid voor het vervoeren van uw goederen, richt deze expert zich bovendien op de bemiddeling om de goederen op een zo efficiënt mogelijke manier op de eindbestemming te brengen. U kunt rekenen op deskundig advies rondom het transport en bovendien staat uw logistiek expediteur in Rotterdam garant voor het regelen van al uw transportdocumenten.

https://hemetex.nl/