Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met een vrachtwagen met autolaadkraan is uw transport efficiënt geregeld

Heeft u zware goederen die vervoerd moeten worden? Dan is het aan te raden om een specialist in te schakelen die over de juiste wagens beschikt om dit zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Een voorbeeld van een dergelijke specialist in exceptioneel vervoer is P. Lock en Zonen Beheer B.V.; een bedrijf dat al jaren meedraait aan de top van de business. Zij organiseren bijvoorbeeld transport met behulp van een vrachtwagen met autolaadkraan variërend van 40 tot en met 140 ton per meter. Deze omvang en zwaarte maakt dat een dergelijke vrachtwagen met autolaadkraan transport van onder meer containers en grote bouwmaterialen aankan. Zijn dit voorbeelden van middelen die u graag wilt vervoeren? Dan is een samenwerking met deze expert een goede keuze.

Waar u bij deze specialist onder meer op rekent

Wat maakt P. Lock en Zonen Beheer B.V. nu zo’n betrouwbare partner in transport met een vrachtwagen met autolaadkraan? Allereerst beschikken alle chauffeurs van dit bedrijf over een diploma met als titel ‘Kraanmachinist met hijsfunctie’. Dit betekent dat de chauffeur op locatie alle mogelijke hijswerkzaamheden uit mag voeren die nodig zijn. Als de hijswerkzaamheden zijn uitgevoerd, dan kunnen de chauffeurs ook zeer snel en efficiënt goederen lossen. Het bedrijf beschikt bovendien over een zeer uitgebreid aanbod aan materieel om allerlei soorten goederen te kunnen transporteren. Tenslotte, en niet geheel onbelangrijk, staat het milieu hoog in het vaandel bij deze specialist. Het transport gebeurt dan ook op een zo schone en zuinig mogelijke manier. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie

De specialisten van dit transportbedrijf vertellen u graag meer over wat zij precies voor u kunnen betekenen. Schroom daarom niet om contact met hen op te nemen, zodat u uw eventuele vragen kunt stellen en een afspraak kunt maken voor transport met een vrachtwagen met autolaadkraan. U vindt de contactgegevens op de website.

https://locktransport.nl/