Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Optimale hygiëne met desinfectie dispenser uit groothandel

Hygiëne wordt steeds belangrijker in onze samenleving en daarom wilt u er als bedrijf alles aan doen om uw klanten of gasten een hygiënische ervaring te geven. Bij de ingang van uw bedrijf of horecazaak plaatst u een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel, zodat iedereen eenvoudig zijn of haar handen kan desinfecteren. Dit is een stukje service wat tegenwoordig verwacht wordt en u kunt hier als bedrijf niet langer omheen. U kunt een desinfectiepaal met dispenser in een groothandel aanschaffen, zowel kopen als huren is mogelijk. Kies voor een gepersonaliseerde paal met logo, zodat de desinfectiepaal bij de ingang ook meteen mooie bedrijfsreclame is.

Voordelen desinfectiepaal

Desinfectiepalen zijn geschikt voor allerlei branches: van horeca tot sportverenigingen en van scholen tot detailhandel. In vrijwel alle branches is hygiëne belangrijk en daar kan een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel bij helpen. Een desinfectiepaal zorgt voor goede handhygiëne onder zowel klanten als werknemers. Hiermee wordt de verspreiding van virussen tegen gegaan. Het plaatsen van een desinfectiepaal is ook goed voor uw imago, omdat klanten dit stukje hygiëne verwachten van een bedrijf en u hiermee dus een positieve indruk maakt. Uw klanten of gasten hebben een veilig gevoel bij uw bedrijf.

Desinfectiepaal met logo

Wilt u nog een stap verder gaan en een desinfectiepaal met logo aanschaffen? Dat kan bij Desinfectie-Paal B.V. Dit bedrijf verkoopt en verhuurt desinfectiepalen en u heeft de mogelijkheid om een paal met logo aan te schaffen. U kunt kiezen voor een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel in de kleur van uw bedrijf. Uw logo wordt in hoge kwaliteit op de paal gedrukt en zo zorgt u niet alleen voor hygiëne, maar ook voor reclame. De desinfectiepalen zijn mobiel en kunnen gemakkelijk verplaatst worden. U kunt de paal dus altijd bij de gewenste ingang neerzetten en wanneer u bijvoorbeeld een evenement op een specifieke locatie heeft, verplaatst u de paal eenvoudig.

https://www.desinfectie-paal.nl/