Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Handig voor jou en je personeel.

Het runnen van een bedrijf waarin meerdere werknemers werkzaam zijn kan soms zorgen voor bepaalde problemen. Een groot probleem waar bedrijven tegenaan kunnen lopen is bijvoorbeeld het afsluiten van bepaalde ruimtes. Er zijn vast en zeker ruimtes in je bedrijf die je graag zou willen afsluiten zodat niet iedereen er zomaar naar binnen kan. Dit kan natuurlijk om verschillende redenen zijn. Het kan gaan om gevaarlijke ruimtes, ruimtes waar persoonlijke spullen of informatie te vinden zijn of ruimtes waarvan je simpelweg niet wilt dat er mensen komen die er niks te zoeken hebben. Hiernaast kan het bijhouden van de uren van je werknemers ook een groot probleem zijn. Dit verloopt vaak niet effectief dan wel effectief. Omdat er vaak veel werknemers op verschillende tijden aan het werk zijn is dit echt heel lastig om bij te houden. Gelukkig zijn er voor beide problemen een oplossing! 

Makkelijke tijdsregistratie! 

Om te beginnen met het tweede probleem, het bijhouden van de tijden die je werknemers maken. Je moet zorgen voor een goede tijdregistratie personeel, maar hoe doe je dit? Als jij veel mensen in dienst hebt is het natuurlijk heel erg fijn als er op een prettige en effectieve manier kan bijgehouden worden welke tijden werknemers hebben gemaakt. Het liefst wil je dit als werkgever op een hele overzichtelijke manier kunnen bekijken. Je kan dan heel gemakkelijk zien wie er welke uren heeft gewerkt en ook voor uitbetaald moet worden. Voor een goed systeem hiervoor kan je terecht bij GET. Dit bedrijf verzorgt systemen die ervoor zorgen dat dit heel prettig en gemakkelijk zal gaan verlopen! Op deze manier heb je een hele goed overzicht van alle uren! 

Goede en effectieve toegangscontrole. 

Om dan terug te komen op het eerste probleem, hier is natuurlijk ook een oplossing voor. Deze oplossing vind je ook weer bij GET. Omdat het bedrijf ook gespecialiseerd is in toegangscontrole weten ze ook goed hoe ze dit op een zo effectief mogelijke manier kunnen laten werken in jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan keycords met een tag of een druppel. Op deze manier weet je zeker dat ruimtes alleen toegankelijk zijn voor de mensen die er iets te zoeken hebben. Dit geeft je als werkgever toch een prettig gevoel en het is voor de werknemers geen extra moeite en ook erg handig om te doen! 

 

 

https://www.get.nl/oplossingen/tijdregistratie