Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Een tapas kerstpakket uitzoeken nu

Hoewel het nog hartje zomer is, is het goed om alvast na te denken wat u dit jaar aan uw medewerkers of relaties wilt geven bij kerst. Met een tapas kerstpakket zit u altijd goed. Een  heerlijk kerstpakket met allerlei hapjes in de Spaanse of Italiaanse sferen is niet alleen een mooi cadeau om te geven, maar het is ook een leuk cadeau wat kan worden uitgepakt door uw medewerkers of relaties. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw tapas kerstpakket.

Mogelijkheden tapas kerstpakket

Bij ons heeft u keuze uit meer dan 3.500 artikelen die u in uw tapas kerstpakket kunt stoppen. U kunt zelf een tapas kerstpakket samenstellen of kiezen voor een van de bestaande kerstpakketten. We  tapas kerstpakketten aan in verschilleden thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Italiaans, waarbij we diverse Italiaanse producten zoals antipasta, olijfolie en tapenade hebben gecombineerd met een pastamachine. Ook kun je kiezen voor een Spaanse pakket, waar hete pepers inzitten, fuet worst en allerlei hammen. Afhankelijk van uw budget kunt u een gevarieerd tapas kerstpakket samenstellen. Voor ieder budget of iedere smaak vindt u een geschikt pakket. Een kerstpakket met etenswaren valt altijd goed in de smaak. Heerlijk om de versnaperingen te kunnen delen met uw dierbaren tijdens de feestdagen. Met zulke kerstpakketten kunt u prima variëren. Wilt u een meer luxe kerstpakket? Dan voegt u bijvoorbeeld een blijvend geschenk toe.

Maak het persoonlijk

Ook is het mogelijk om uw logo op de doos van het tapas kerstpakket te drukken of op een van de producten in het kerstpakket. Of bijvoorbeeld de naam van de werknemer. Afhankelijk van uw budget en hoe gek u het wilt maken, de keuzemogelijkheden zijn enorm. Wij helpen u graag met het samenstellen van de tapas kerstpakken. Bezoek onze showroom voor voorbeelden van tapas kerstpakketten of informeer naar de mogelijkheden. U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!