Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

Een locker kopen om uw waardevolle spullen – of die van uw gasten – veilig op te slaan

Maakt u zich wel eens zorgen over de veiligheid van uw waardevolle spullen in huis? Of misschien denkt u vaker na over de spullen van de werknemers of gasten van uw bedrijf, uitgaansgelegenheid of festival? U kunt deze zorgen eenvoudig oplossen door een goede locker te kopen. Locker Concept is de bekendste lockerspecialist van Nederland en onderdeel van o27. Dit bedrijf heeft een hele serie lockersystemen ontwikkeld voor allerlei specifieke situaties. Daardoor vindt u bij hen altijd een locker die bij u past.

Goed beveiligde lockers voor in huis

Bij Locker Concept verkopen ze zowel metalen als kunststof lockers van diverse kwaliteitsmerken. Veel mensen denken bij een kluis aan een zware metalen toestand. Dat is echter in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Kunststof lockers zijn slagvast waardoor ze nauwelijks deuken en zelfs onder grote kracht niet snel barsten. Het materiaal is geheel roestvrij en daardoor verliezen ze geen kracht, zelfs niet in vochtige ruimtes of bij buitengebruik. Het is natuurlijk ook mogelijk om een traditionele metalen locker te kopen.

Uitgebreide lockersystemen voor ondernemingen en buitengebruik

Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig lockers om de spullen van hun werknemers en/of gasten veilig op te slaan. Bij dit bedrijf kunt u verschillende soorten lockerkasten en lockerblokken kopen voor dergelijke omstandigheden. Deze kunststof lockers kunnen ook prima buiten gebruikt worden op bijvoorbeeld een bouwplaats of een festival. Elk compartiment wordt apart afgesloten met een cijfer- of cilinderslot. Daardoor blijven de spullen van de mensen waarmee u werkt droog en kan er niemand aankomen.

U kunt ook lockers huren

Voor particulieren en bedrijven die langere tijd op dezelfde plek opereren, is het aantrekkelijk om genoeg lockers te kopen. Daardoor hoeft u nooit meer over de veiligheid van uw waardevolle spullen na te denken. Als u echter niet direct een grote investering wilt maken of slechts tijdelijk opbergruimte nodig heeft – voor een festival bijvoorbeeld – dan kunt u bij Locker Concept ook lockers huren voor een specifieke periode. Wilt u een locker huren of kopen? Contacteer bovenstaand bedrijf dan snel!

https://www.lockerconcept.nl/