Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

De nazorg na een uitvaart in Gorinchem

Heeft u pas een uitvaart gehad? Ook na de uitvaart helpt de uitvaartonderneming u nog.  Een aantal weken na de uitvaart in Gorinchem komt ze bij u langs voor een nazorg gesprek. Samen gaan ze terugblikken op de dag van de uitvaart en horen ze graag hoe u die dag ervaren heeft. Daarnaast helpt de uitvaartonderneming u met nog een aantal andere dingen te regelen nadat de uitvaartin Gorinchem is gehouden.

Een bedankkaart

Na de uitvaart in Gorinchem wilt u de mensen die medeleven hebben getoond bedanken in de vorm van een dankbetuiging of een advertentie in de krant. De uitvaartonderneming kan dat verzorgen. Ook helpt  de uitvaartonderneming met het regelen van een gedenkteken. Na de uitvaart in Gorinchem is het fijn om een herinneringsteken te hebben. Wanneer uw dierbare is begraven kunt u op het graf een grafmonument laten plaatsen. U kunt rustig de tijd nemen om na te denken wat voor monument u wilt en door wie u dat wil laten verzorgen. De uitvaartonderneming kan u hierin adviseren. Ook zijn er mogelijkheden voor de asbestemming als uw dierbare is gecremeerd. Er zijn ook andere mogelijkheden voor een herinneringsteken zoals speciale sieraden. De uitvaartonderneming denkt daarin graag mee,

Rouwverwerking

Rouwverwerking en nazorg is een heel belangrijk onderdeel na een uitvaart in Gorinchem. Soms is het prettig om met iemand te kunnen praten over het verlies van uw dierbare en het gemis wat u elke dag ervaart. Ook voor kinderen kan het fijn zijn een manier te hebben om uiting te geven aan het verdriet wat ze hebben na de uitvaart in Gorinchem.  Wij hebben daarin een aantal specialisten die u daarmee kan helpen. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste hulp. Op die manier helpt uitvaartonderneming u ook nog nadat de uitvaart in Gorinchem is geweest.