Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

U kunt snel weer de weg op dankzij de snelservice van dit autobedrijf in Zwanenburg

U heeft het vast wel eens meegemaakt: uw auto of scooter moest gerepareerd worden, maar u kon pas na een week terecht. Zeker wanneer u uw auto of scooter gebruikt om naar het werk te gaan is dit zeer vervelend. Wanneer u problemen heeft met uw voertuig, zoals een lekke band, remmen die niet goed werken of een kapotte accu, kunt u in het vervolg gebruikmaken van de snelservice van DJ Auto’s en Scooters, een autobedrijf in Zwanenburg. In de meeste gevallen kunt u diezelfde dag nog terecht voor uw reparatiewerkzaamheden!

Voor wat voor soort werkzaamheden kan ik gebruikmaken bij deze snelservice?

De snelservice van dit autobedrijf in Zwanenburg bestaat uit kleine reparaties aan uw auto of scooter. U kunt hierbij denken aan het testen en vervangen van uw accu, problemen met uw uitlaat verhelpen of een nieuwe ruitenwisser installeren. Het grote voordeel van deze snelservice is dat u terecht kunt op een moment dat u het best schikt. Het maken van een afspraak is namelijk niet nodig. Gaat u langs in de garage en is er onverhoopt geen medewerker beschikbaar die u direct kan helpen? Dan bieden zij u graag een kopje koffie aan tijdens het wachten. Voor grotere onderhoud- en reparatiewerkzaamheden zit u bij DJ Auto’s en Scooters ook goed. Zo laat u uw voertuig periodiek keuren voor slechts €29,95 (inclusief afmeldkosten) en gebruiken de medewerkers de nieuwste technieken bij bijvoorbeeld het vervangen van uw voorruit.

Neem contact op met het bedrijf voor een afspraak

Voor grote schade of apk-keuring kunt u een afspraak maken door te bellen of e-mailen naar de werkplaats. De medewerkers denken dan mee over een passende oplossing. Voor kleine reparaties bent u altijd van harte welkom om langs te gaan zonder afspraak. Bovendien heeft dit autobedrijf in Zwanenburg een showroom met nieuwe en tweedehands auto’s en scooters. Kijkt u gerust eens rond!