Beeldrijk Assen
Image default
Aanbiedingen

De beste deals vindt u in deze webshop

Iedere dag een nieuwe deal en daarbij áltijd een breed assortiment aan scherpe deals: dat is de webshop van A Better Deal. Van jong tot oud, van gamingaccessoires tot speelgoed, u vindt het er allemaal. U betaalt nooit verzendkosten en u ontvangt uw favoriete items binnen 24 dagen thuis. A Better Deal begon een aantal jaar geleden als hobby. Na een paar maanden werd er echter al uitgebreid naar een kantoor en eigen magazijn. Vanaf 2018 is het assortiment aangevuld met A-merken, gereedschap, huishoudartikelen, woonaccessoires, sportartikelen en nog veel meer. Oftewel, alles voor een fijne levensstijl. Dit betekende echter wel dat het magazijn weer te klein was. Er is daarom gekozen om te verhuizen naar een nieuw kantoor en magazijn. Op deze manier kan ‘voor 15:00 uur besteld, morgen in huis’ steeds weer nageleefd worden.

U ontvangt altijd topservice

Of u nu een vraag heeft of een klacht over uw bestelde product, het gepassioneerde team van A Better Deal staat voor u klaar. Een retournering wordt (indien binnen 14 dagen aangegeven) eenvoudig verwerkt en al uw vragen worden professioneel beantwoord. Dat is waarom deze webshop zo veel positieve reviews heeft. Bekijk het zeker eens met eigen ogen, en als u dan toch op de website bent, kunt u net zo goed even rondneuzen in het brede assortiment natuurlijk.

Betaal 100% veilig in een online omgeving

Heeft u mooie items gezien? Aarzel dan niet om deze te bestellen. Zoals eerder vermeld, ontvangt u uw bestelling de volgende dag al wanneer u bestelt vóór 15:00 uur. Betalen is volkomen veilig en gaat via Mollie Payments. Ook Klarna is een van de betaalopties. Hiermee hoeft u niet direct te betalen en betaalt u dus pas als u uw bestelling in huis heeft. Zo voelt u zich veilig en plaatst u uw bestelling met 100% vertrouwen. Welke sale-artikelen gaat u vandaag nog bestellen?