Beeldrijk Assen
Image default
Gezondheid

www.manukahoningdokter.nl

www.manukahoningdokter.nl

Manuka honing wordt geproduceerd uit het stuifmeel van de manuka-boom, die te vinden is in Australië en Nieuw-Zeeland. De boom bevat een hele reeks huid voedende eigenschappen (meer daarover hieronder) die door bijen van het stuifmeel naar de honing worden overgebracht.

Manuka honing heeft uitzonderlijke therapeutische krachten en moet rechtstreeks uit de container worden gedronken. Het nemen van een eetlepel onverdunde Manuka honing helpt het lichaam om het snel en gemakkelijk op te nemen. We raden aan om elke dag een tot drie eetlepels te nemen gedurende niet meer dan twee weken.

www.manukahoningdokter.nl

Methylglyoxal (MGO), een natuurlijk voorkomende chemische stof, wordt gegenereerd in Manuka honing uit Manuka-nectar. Het MGO-niveau van honing kan stijgen naarmate het rijpt. Omdat het van nature waterstofperoxide aanmaakt, is de hoeveelheid MGO in je Manuka honing direct gekoppeld aan de potentie en antibacteriële eigenschappen. Honing wordt geproduceerd uit het stuifmeel van de Manuka-boom, die groeit in Australië en Nieuw-Zeeland. De boom bevat een hele reeks huid voedende eigenschappen (meer daarover hieronder) die door bijen van het stuifmeel naar de honing worden overgebracht. Ben jij al een tijdje opzoek naar Manuka Honing? Bezoek ons website www.manukahoningdokter.nl

Manuka honing heeft sterke antibacteriële eigenschappen. Het kan ook worden gebruikt voor therapeutische doeleinden, zoals het behandelen van snij- en schaafwonden, het elimineren van infecties, het verminderen van maagpijn, het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem. Het immunologische systeem Manuka honing heeft grote therapeutische krachten en moet rechtstreeks uit de container worden gedronken. Het nemen van een eetlepel onverdunde Manuka honing helpt het lichaam om het snel en gemakkelijk op te nemen. We raden aan om elke dag een tot drie eetlepels te nemen gedurende niet meer dan twee weken. Je zult het verschil merken na slechts een paar dagen dagelijkse inname. Als je een infectie of een ernstige aandoening heeft, zoek dan deskundige medische hulp.