Beeldrijk Assen
Image default
Kinderen

wanneer geef je nu een babyshower?

Een babyshower is een speciale gelegenheid en het organiseren van leuke spelletjes kan de sfeer echt opvrolijken. Hier zijn enkele leuke en populaire spelideeën voor een babyshower:

1. Babyvoedsel Proeverij: Koop verschillende soorten babyvoeding en verwijder de etiketten. Laat de gasten proberen te raden welke smaken ze proeven. Degene met de meeste juiste antwoorden wint.

2. Raad de Babybuik: Geef elke gast een stuk touw of lint en laat hen de lengte knippen waarvan ze denken dat het de omtrek van de buik van de aanstaande moeder is. Vervolgens meet de aanstaande moeder haar buik en degene die het dichtst in de buurt komt, wint. Dit kun je ook doen met behulp van leuke babyshower invulkaarten

3. Baby Bingo: Maak bingokaarten met verschillende babygerelateerde items. Terwijl de aanstaande moeder cadeautjes opent, markeren de gasten de bijbehorende items op hun kaarten. Degene die als eerste een rij vol heeft, wint.

4. Babyfoto Wedstrijd: Vraag de gasten om babyfoto’s van zichzelf mee te nemen. Hang de foto’s op een bord en laat iedereen raden welke babyfoto bij welke gast hoort. Degene met de meeste juiste antwoorden wint.

5. Wenskaarten: Laat de gasten wenskaarten invullen voor de baby. Dit kunnen wensen zijn voor de toekomst, adviezen, of grappige opmerkingen. Deze kaarten kunnen later aan de aanstaande moeder worden gegeven als een herinnering.

6. Wat Zit Er In de Luiertas?: Vul een luiertas met verschillende babyspullen en laat de gasten blindelings voelen wat erin zit. Degene die de meeste items correct raadt, wint.

7. Luier Ruil: Vul een aantal luiers met verschillende soorten snoep (bijvoorbeeld gesmolten chocolade, pindakaas, enz.). De gasten moeten raden wat er in de luier zit door te ruiken en te kijken.

8. Baby Pictionary: Verdeel de gasten in teams en laat hen babygerelateerde woorden tekenen terwijl hun teamleden proberen te raden wat het is. Je kunt hiervoor een whiteboard of grote vellen papier gebruiken.

9. Babynamen Scrabble: Geef de gasten een lijst met letters en laat hen zoveel mogelijk babynamen maken binnen een bepaalde tijd. Degene met de meeste namen wint.

10. Raad de Geboortedatum: Laat de gasten een gokje wagen op de geboortedatum, het gewicht en de lengte van de baby. Noteer deze op een groot vel papier en bewaar ze voor na de geboorte om te zien wie het dichtstbij zat.

Deze spelletjes zullen zeker bijdragen aan een vrolijke en memorabele babyshower! Als extra tip kun je ook een babyshower meteen organiseren met behulp van een babyshower pakket

https://babyshowersss.nl