Beeldrijk Assen
Image default
Bedrijven

Verkoop van een perceel

Ook voor de verkoop van een perceel is kadastralekaart.com ondertussen het platform geworden. En het mooie is dat je de eerste vier weken ook nog eens gratis kunt adverteren. Behalve voor de verkoop van een perceel is de door het Kadaster bijgewerkte kaart ook voor andere zaken bijzonder handig. Het gebruik van de kaart is ook nog eens kaart.

Je perceel staat uitgelicht op de kadastrale kaart

Het verkopen van een perceel was nooit eerder zo gemakkelijk. Bovendien adverteer je meteen op het juiste platform. Zo wordt je perceel uitgelicht op de kaart aangegeven, zodat iedereen ziet dat je perceel te koop is.  Ook krijgt het plaats op de overzichtspagina en kan dus gesproken worden van een hoge zichtbaarheid. Het enige wat je moet doen is aangeven wat de vraagprijs is, een beschrijving geven en eventueel wat foto’s uploaden.  Door te adverteren op kadastralekaart.com bereik je 150.000 potentiële kopers en daarmee is meteen hét perceel platform van Nederland.  Courtagekosten zijn niet aan de orde en je hebt meteen contact met iemand die geïnteresseerd is.

Kadaster alle kaarten

Kadaster alle kaarten, dat is de reden dat je zo nu en dan eens een kijkje neemt op kadastralekaart.com. Op de gratis kadastrale kaart van Nederland namelijk, vind je alle kaarten van ons land. De informatie die je ziet wordt steeds automatisch bijgewerkt via het systeem van het Kadaster en dus is de informatie die je ziet altijd actueel. Je gebruikt de kaart gratis en zoomt zo in op je eigen huis of perceel. Voor onder andere hypotheekinformatie betaal je een gering bedrag waarna je de gegevens kunt downloaden. Het is eveneens mogelijk een abonnement af te sluiten op kadastralekaart.com. Via de website kun je belangrijke informatie achterhalen, bijvoorbeeld als je plannen hebt een perceel of een kavel aan te kopen.