Beeldrijk Assen
Image default
Woning en Tuin

Uw tuin aanleggen door deze hovenier in Veenendaal

Wij zijn Van de Kraats, een hovenier in Veenendaal die u graag helpt bij het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin. Dit doen wij natuurlijk op professionele wijze en met veel enthousiasme. Wij beginnen met het ontwerp. Uiteraard doen wij dat geheel in overleg met u. Wij werken met de beste hoveniers in de regio Veenendaal. Zij hebben de kennis en ervaring om uw tuin de mooiste te laten zijn!

Tuinontwerp door hovenier in Veenendaal

Of u nu als particulier of als zakelijk hulp nodig heeft bij het ontwerp en de aanleg van een tuin, wij staan voor u klaar. Wanneer wij aan de slag gaan met uw buitenruimte brengen wij eerst uw ideeën en smaak in kaart, zodat uw tuin aansluit bij uw wensen. Het ontwerp van een tuin moet door een expert worden gemaakt, zodat alles klopt. Bij ons bent u verzekerd van expertise op het gebied van tuinontwerp. Onze ontwerper heeft meer dan tien jaar ervaring en weet precies wat er nodig is om van uw tuin iets prachtigs te maken. Na het gesprek met u, wordt er gekeken in uw huidige tuin om te zien wat er allemaal mogelijk is. Na het gesprek en het bezoek wordt het ontwerp uitgewerkt en krijgt u zo snel mogelijk de eerste versie toegestuurd. 

Tuinaanleg

Bent u het eens met het tuinontwerp van onze ontwerper, dan gaan wij aan de slag met de aanleg van uw nieuwe tuin. Ook bij de aanleg zorgen wij voor een goede uitvoering door te werken met mensen met ervaring. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Onze mensen werken dan ook met moderne machines die de kwaliteit kunnen waarborgen. Deze machines werken ook nog eens vaak op accustroom, zodat ook wij kunnen bijdragen aan een beter milieu. 

Meer informatie

Heeft u een vraag over het ontwerp of de aanleg van uw tuin? Neem dan eens contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij verzorgen ook graag het onderhoud van uw tuin. Ook daarover vindt u meer informatie op onze website. Wij hopen u snel te mogen helpen bij het realiseren van uw droomtuin!