Beeldrijk Assen
Image default
Woning en Tuin

Deze tuinarchitect heeft voor iedere moderne tuin prachtige ideeën

Heeft u de wens om een moderne tuin te laten creëren maar heeft u nog geen concrete ideeën? Neem dan Sparq Tuinen uit Nuenen, vlak bij Eindhoven in Noord-Brabant, in de arm! De tuinarchitect van dit bedrijf, Gert-Jan Schouwenaar, heeft een passie voor tuinen en richt ook uw tuin in volgens het volgende motto: ‘Strak vormgeven, weelderig invullen’. Dit houdt in dat er uiteraard naar uw wensen wordt geluisterd, maar deze vaak worden aangevuld met onverwachtse ideeën voor de perfecte moderne tuin. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik hoor wat uw wensen zijn, maar luister selectief’. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen expertise, dus het is dan ook een goed idee om deze tuinarchitect los te laten, zodat uw verwachtingen worden overstegen.

Krijg een goed beeld van uw toekomstige tuin

Nadat de tuinarchitect naar uw wensen heeft geluisterd, gaat hij aan de slag met zijn eigen ideeën voor uw toekomstige moderne tuin. Het maatwerk dat hij creëert, bespreekt hij met u via een overzichtelijke 3D-afbeelding. Duidelijker dan dat kan het eigenlijk niet worden. Deze afbeelding trekt u echt even mee in uw tuin en loopt u virtueel door uw prachtige nieuwe buitenruimte in regio Noord-Brabant. Gaat u akkoord met het plan? Dan gaat het bedrijf aan de slag met de realisatie ervan!

Ieder seizoen bent u in uw tuin te vinden

Zon, sneeuw, regen of hagel: u bent binnenkort eigenlijk niet meer uit uw tuin weg te slaan nadat Sparq Tuinen de realisatie heeft rondgemaakt. Natuurlijk is het overdreven om met slecht weer in uw moderne tuin te gaan zitten, maar met ideeën zoals overkappingen kunt u er écht het hele jaar door van genieten. Bespreek uw wensen gerust vandaag nog door contact op te nemen met dit professionele bedrijf. U vindt overige informatie gewoon via de website, en daar vindt u ook de contactgegevens. De professionals helpen u dan graag verder.

https://www.sparqtuinen.nl/