Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw terrein beveiligen

Op het gebied van terreinbeveiliging is Ecotax Terreinbeveiliging hét bedrijf dat u zoekt. Met meer dan 25 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 40 sectoren bieden ze u altijd een oplossing op maat aan. Zij hebben al veel bedrijven van hoogwaardige beveiliging mogen voorzien. Denk hierbij aan bouwmarkten, distributiecentra en akkerbouwers. Niet alleen bedrijven worden goed geholpen door Ecotax, ook instanties door heel Nederland weten hen telkens weer te vinden vanwege hun expertise. Hierbij denkt u aan ambassades, gevangenissen en luchthavens: stuk voor stuk belangrijk terrein om te beveiligen tegen indringers.

Diverse soorten terreinbeveiliging

Het beveiligen van uw terrein kan op vele manieren. Zo kunt u kiezen voor zichtbare of onzichtbare beveiliging en kunt u ervoor kiezen om ook op afstand uw terrein in de gaten te houden. Ecotax Terreinbeveiliging biedt u onder andere de volgende beveiligingssystemen aan:

  • Gronddetectie
  • Hekwerkdetectie
  • Schrikdraadbeveiliging
  • Camerabeveiliging

Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor high risk beveiliging. Dit is vooral belangrijk het beveiligen van een terrein of gebouw die van belang zijn voor de samenleving, zoals overheidsgebouwen en gevangenissen. Met het security management systeem kunt u overzicht houden op de veiligheidssituatie. Mocht er iets niet helemaal kloppen of u ontdekt iets verdachts, kunt u meteen ingrijpen.

Preventief onderhoud en 24-uursservice

Uw terrein beveiligen is geen onbelangrijk punt voor uw bedrijf. U beschermt hiermee uw kostbare bezittingen. U wilt daarom natuurlijk wel altijd de kwaliteit van uw beveiligingssysteem bewaken. Bij Ecotax Terreinbeveiliging uit Moerdijk, nabij Breda, kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten. U ontvangt dan jaarlijks preventief onderhoud en schades of storingen worden binnen 24 uur opgelost. Op het gebied van veiligheid voor uw producten, terrein, medewerkers en uzelf hoeft u zich dus nergens meer zorgen om te maken. Bekijk de website voor meer informatie of neem eenvoudig contact op met het vakkundige team.

https://www.ecotax.nl/