Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé partij voor de verhuur van een minikraan met overdruk en uitrustingsstukken

Een partij voor de verhuur van een minikraan met overdruk is dé uitkomst wanneer u werkzaamheden op een bouwplaats uitvoert waar sprake is van veel vervuilde lucht. De overdruk in de cabine zorgt ervoor dat lucht van buitenaf pas naar binnen kan komen wanneer deze het speciale reinigingsfilter heeft gepasseerd. Zo ademen uw medewerkers schone lucht in. Behalve voor de verhuur van een gehele minikraan met overdruk kunt u bij Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf ook terecht voor de huur van uitrustingsstukken zoals een sloophamer voor een minikraan.

Een greep uit het aanbod aan uitrustingsstukken

Is de verhuur van een minikraan met overdruk voor u niet noodzakelijk omdat u hierover zelf beschikt? Maar bent u wel op zoek naar passende uitrustingsstukken? Bijvoorbeeld omdat die van u defect zijn of omdat u hier wegens het laagfrequent uitvoeren van bepaalde werkzaamheden bewust niet over beschikt? Bij dit in Noord-Holland gevestigde verhuurbedrijf bent u ook aan het juiste adres voor onder andere sorteergrijpers, trilblokken, knijpers, kantelbakken, palletvorken, verlenggieken en de eerdergenoemde sloophamer voor een minikraan.

Een familiebedrijf dat zich al tientallen jaren specialist mag noemen

Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf is een in Noord-Holland gevestigd bedrijf dat zich al vier decennia dé specialist op het gebied van verhuur van grondverzetmachines en daarbij benodigde uitrustingsstukken mag noemen. Het familiebedrijf wordt gevormd door vakkundig en enthousiast personeel dat er in de meeste gevallen al jaren werkzaam is. U rekent er dus op jarenlange kennis en ervaring!

Kies voor de machines van deze specialist voor uw werkzaamheden

Heeft u een sloophamer voor uw minikraan nodig of wilt u de gehele constructie huren? De minikranen die dit bedrijf in zijn assortiment heeft, zijn doorgaans geschikt voor de wat lichtere lasten. De stevigste kranen hebben een contragewicht van maximaal 9,5 ton. Tevens worden ze gekenmerkt door hun kleine draaicirkel en compacte afmetingen. Hun maximale breedte is 220 centimeter en hun maximale hoogte 260 centimeter. Is dit perfect voor uw klus? Huur uw benodigdheden dan bij de specialist!