Beeldrijk Assen
Image default
Woningen

Uitstekend vastgoedmanagement met inzichtelijke MJOPs

Parkeergarages, musea, bedrijfspanden, appartementencomplexen: allemaal vallen ze onder vastgoed en allemaal vereisten ze vastgoedonderhoud. In veel gevallen zijn vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders of Verenigingen van Eigenaren verantwoordelijk voor het organiseren van dit onderhoud, maar lang niet altijd kunnen de verwachtingen nageleefd worden. Waar het administratieve deel vaak op orde is, zien we vaak tekortkomingen voor wat betreft het technisch vastgoedbeheer. Om die reden denkt Laan35 met je mee om te achterhalen hoe het planmatig onderhoud geregeld kan worden en welke zaken er omtrent het vastgoed nodig zijn om het gebouw veilig en onderhouden te maken.

De werkwijze van Laan35

Heb jij grootse plannen om vastgoed te verduurzamen of is het onderhoud de afgelopen jaren op een laag pitje komen te staan, waardoor het hoog tijd wordt om het vastgoed aan te pakken? Dan ben je bij Laan35 aan het juiste adres voor een uitgebreide en inzichtelijke meerjarenonderhoudsplanning. Deze planning is een overzicht voor de aankomende 10 tot 25 jaar, waarin alle onderhoudszaken zijn opgenomen inclusief foto’s. Deze MJOP is namelijk gebaseerd op de inspectie die de experts van Laan35 hebben gedaan, waaruit zal blijken welk onderhoud prioriteit heeft en welke zaken minder hoog op de agenda komen te staan. Op basis van deze MJOP kunnen geschikte onderhoudsbedrijven ingeschakeld worden, waarvoor Laan35 een beroep zal doen op het brede netwerk waarover wij beschikken. Zo garanderen wij altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de te leveren diensten.

Aan de slag met het technisch beheer

Zou je graag meer willen weten wat een MJOP inhoudt of verkrijg je het liefst meer informatie over de manier waarop een verduurzaming van vastgoed in kaart gebracht kan worden? Laan35 toont je graag de mogelijkheden voor jouw vastgoed aan de hand van onze visie op vastgoed en denken mee over de manieren waarop wij jou van dienst kunnen zijn omtrent vastgoedmanagement.

https://laan35.nl/