Beeldrijk Assen
Image default
Auto's en Motoren

Super rap je motorrijbewijs halen met Gelijk Geslaagd

Wanneer je meedoet met de dagcursus motor theorie van Gelijk Geslaagd kan je in een super rap tempo je motorrijbewijs halen. Wij helpen je namelijk razendsnel bij het halen van het theoriecertificaat. Het theoriecertificaat moet je behaald hebben voordat je op mag voor het praktijkexamen. Het is dus een zeer belangrijk deel van het rijbewijs.

Voor de meeste mensen is het maken van het theorie examen niet echt een prettig vooruitzicht. Bang zijn om te zakken, de theorie niet in je hoofd krijgen, leren uit veel te saaie boeken, uren en dagen achter elkaar blokken, het is ook zeker niet het leukste dat je je kunt bedenken. Gelukkig kan je dankzij ons dit hele rijtje zo vergeten. Want door ons hoef je niet meer bang te zijn om te zakken, hoef je niet zelf de theorie in je hoofd te stampen maar helpen wij jou daarbij, hoef je zeker geen theorie uit saaie boeken te leren en hoef je ook niet dagen achter elkaar te blokken.      

Wanneer je de dagcursus motor theorie bij ons komt volgen ben je, zoals de naam eigenlijk al verklapt, binnen 1 dag uitstekend voorbereid op het theorie examen. Je leert van ons alle motor theorie binnen deze dag aan en, groot bijkomend voordeel, je gaat dezelfde dag het theorie examen maken bij het CBR.

Wij zijn altijd dichtbij

Woon jij in de Domstad? Of hier vlakbij? Kies dan voor de cursus motortheorie Utrecht. Waar je ook woont in het land, je hoeft nooit ver te reizen om ons te kunnen bereiken. Wij bieden namelijk verspreid door het hele land onze eendaagse theoriecursussen aan. Het is dus voor iedereen haalbaar om naar ons toe te komen en ook binnen 1 dag het theorie certificaat te behalen.

Inschrijven voor een theorie dagcursus kan eenvoudig online, gewoon via onze website, gelijkgeslaagd.com. Op de website vind je alle locaties waar wij actief zijn. Ook de beschikbaarheid per cursus staat duidelijk aangegeven. Binnen een paar stappen ben je ingeschreven en gaan we snel met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij direct en binnen 1 dag slaagt!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/