Beeldrijk Assen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Steiger engineering: een specialisme waar meer bij komt kijken dan wordt gedacht

In de bouw zijn tijdelijke hulpconstructies van essentieel belang. Een van die hulpconstructies is de steiger. Wie zich niet met het vak bezighoudt, is al gauw geneigd te denken dat deze eenvoudig in elkaar gezet kan worden. Niets is echter minder waar. Steiger engineering is een vak apart, waarbinnen een zorgvuldig ontwerp dient te worden gemaakt waardoor het werk naar behoren en ergonomisch, maar tegelijkertijd uiteraard ook veilig uitgevoerd kan worden. Voor de berekeningen en tekeningen die hiermee gemoeid zijn schakelt u dan ook het beste een specialist als Steigertekening.nl BV in.

Nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten

Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met steigertekeningen en bijbehorende berekeningen op het gebied van woningbouw en appartementencomplexen. Het heeft ervaring met nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Ook kan deze partij u van dienst zijn bij een meer complexe steiger engineering. Te allen tijde wordt er binnen de kaders van de Richtlijn Steigers gewerkt, zodat de veiligheid en stabiliteit van de hulpconstructies kan worden gegarandeerd.

Standaard en projectspecifieke steigers

Behalve de Richtlijn Steigers wordt bij de steiger engineering door dit bedrijf ook de Europese regelgeving gevolgd. Of u nu een standaardsteiger nodig heeft of juist behoefte heeft aan een projectspecifieke steiger, de professionele steiger engineers weten u altijd van een oplossing te voorzien. U dient daarvoor alle benodigde informatie in, waarna Steigertekening.nl BV tegen een scherpe prijs aan de slag gaat met steiger engineering.

Kies voor analyses op basis van nauwkeurige steigerinspecties

De specialist op het gebied van steigertekeningen en –berekeningen wordt gevormd door een jong en dynamisch team met een passie voor het vak. Overigens is steiger engineering niet de enige dienst die wordt aangeboden. Ook wanneer u behoefte heeft aan een ervaren steigerinspecteur bent u er aan het juiste adres. De professionals voeren op regelmatige basis steigerinspecties uit om nauwkeurig te analyseren of deze aan alle geldende normen voldoen. Zo zal er veilig en efficiënt kunnen worden gewerkt.