Beeldrijk Assen
Image default
Tuin en buitenleven

Statement van de tuin

Je zit in je tuin maar je hebt het gevoel dat er iets mist. Je kijkt om je heen maar je kan je vinger maar niet leggen op wat. Je besluit wat water te pakken en je luistert naar het stromende water terwijl je drinkt. Het valt je op hoe fijn het klinkt en je realiseert je wat je tuin nodig heeft. Een plekje om tot rust te komen doormiddel van het plaatsen van een waterornament, maar waarom zou je eigenlijk een waterornamenten kopen? Niet alleen zorgt een waterornament voor rust, het is ook nog eens goed voor je gezondheid.

Doel

Door het kopen van een waterornament zorg je op een natuurlijke manier voor ontspanning in je eigen omgeving. Naast ontspanning is gezondheid ook erg belangrijk. Wat goed is om te weten is dat het bijdraagt aan veilig en schoon water, wat bevordelijk is voor je gezondheid. In water krijgt blauwalg namelijk de kans om te ontstaan, net als kleine beestjes die het water ook erg prettig vinden. Dit kan gevaarlijk zijn. Doordat het water blijft stromen en het zijn eigen water eigenlijk “recycled” krijgt de blauwalg geen kans om te ontstaan. Je kunt veilig en gezond genieten.

Eigenschappen

Het waterornament wordt meestal gemaakt van natuursteen. Natuursteen kan gemaakt worden in verschillende kleuren zoals blauw/grijs, zwart/grijs of zwart. Natuursteen is erg stevig materiaal wat erg belangrijk is voor Nederlandse tuinen, het moet tegen een stootje kunnen. Door het aanschaffen van een waterornament van natuursteen ben je ervan verzekerd dat je ornament zijn kleur behoudt en dat je lang kan genieten van een rustgevende tuin. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen, hierdoor past het in elke tuin. Door de verschillende designs zal elk exterieur opleven. Welke kleur, vorm of grootte je dan ook kiest, het zal rust en sfeer brengen bij jou in de tuin.