Beeldrijk Assen
Image default
Tuin en buitenleven

Zoekend naar een hovenier in regio Twente?

Dan ben u bij de beste Hovenier Twente aan de juiste adres, wij zijn de grootste in de regio Twente. We beschikken over de beste apparatuur, en hebben een groot team van professionals. Elke werknemer is door ons opgeleid en heeft door middel van stage de fijne kneepjes van het vak geleerd. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, geen project is te groot. Naast ons team van tuinmannen hebben wij ook een aantal technische tekenaars in dienst, die de tuinen ontwerpen. Dit zijn de mensen die jou ideeën en eisen verwerking in een mooi ontwerp.

Over ons werkwijze

Wij van hovenier Twente zijn gewend om hard  te werken, zodat u zo snel mogelijk uw tuin in orde heeft.  Onze ontwerpers maken eerst een tekening, uiteraard moet deze door de klant goedgekeurd worden. we bestellen de materialen en gaan aan de slag. We doen naast het aanleggen van tuinen. Ook onderhoud bij mensen, dan komen op afspraak een keer in de zoveel tijd langs. Zo onderhouden we eigenlijk alle plantsoenen namens de gemeente Twente. En voor ouderen die het simpelweg niet meer kunnen opbrengen gezien de leeftijd.

Hovenier en nog geen baan? 

Wij zijn altijd zoekende naar nieuwe mensen, we zijn een snelgroeiend Bedrijf. solliciteer dus gerust via de site, of geef ons een telefoontje. Wij kijken wat je kan en of je aan al onze eisen kan voldoen, en wie weet voeg jij je wel bij ons team binnenkort. Hovenier in opleiding, en zoek je nog een stageplek ? Weet dan dat wij een aantal stageplekken hebben binnen ons bedrijf. Als je bij ons tijdens je stage goed je best en je laat zien wat je in huis hebt, is de kans er dat je er een baan aan overhoud. Maar let op vol is vol we hebben een beperkt aantal plekken.