Beeldrijk Assen
Image default
Financieel

Schuldhulpverlener in het maatschappelijk domein

Het maatschappelijk domein biedt veel aanbod aan arbeid. ProfessionalPartners is zich hiervan bewust en leidt jou daarom op tot een ware professional in het vak. Heb jij interesse in het gebied van schuldhulpverlening en zie jij jezelf binnenkort optreden als schuldhulpverlener in situaties omtrent koopwoningen? Dan ben jij bij ProfessionalPartners helemaal aan het juiste adres, want wij hebben een speciaal trainingsprogramma opgezet voor onder andere schuldhulpverlening. Volg bij ons professionele masterclasses en workshops om bewust te worden van de ins en outs van het vakgebied. Wie weet vervul jij dan in de nabije toekomst de schuldhulpverlener vacature bij bijvoorbeeld de gemeente.

De gemeente is een trouwe partner van ProfessionalPartners, die wij helpen bij het vinden van geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Opgeleid worden bij ProfessionalPartners biedt jou daarom niet alleen betere competenties en verbreding van jouw vaardigheden, maar verzekert jou ook nog een grotere baankans. Onze wervingsprocedure geschiedt in de eerste instantie namelijk vaak binnen onze eigen professionals in opleiding, die wij graag voorstellen aan opdrachtgevers zoals de gemeente. Via een selectieprocedure zal je uitgekozen worden, waarna een kwalificatieronde plaats vindt. Volgens ProfessionalPartners moet aanstormend talent ontdekt en uitgebreid worden, zodat je niet alleen zelf het beste uit jezelf haalt, maar bovendien de maatschappij helpt door jouw talent in te zetten voor een collectief belang.

Wil jij onze professionele partner worden om voor bijvoorbeeld de gemeente, welzijnsorganisaties of ziekenhuizen te werken? Zou je graag je talenten willen ontdekken en meer leren over jouw eigen competenties? Zie jij jezelf later bezig gaan in het maatschappelijk domein als schuldhulpverlener of misschien juist als Trainee Wmo? Wordt lid van ProfessionalPartners en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe schuldhulpverlener of werknemer in het sociaal domein. Wij zijn op zoek naar jou en helpen je graag jezelf te ontwikkelen tot een ware professional.

https://professionalpartners.nl/