Beeldrijk Assen
Image default
Woning en Tuin

Prijs van een glazen serre

Veel mensen willen graag een glazen serre laten bouwen maar doen dit vaak niet omdat ze denken dat het te duur is. Op de websites van de bouwbedrijven worden geen specifieke bedragen genoemd en dan denkt men al gelijk het is duur. Tegenwoordig is het laten bouwen van een glazen serre juist heel betaalbaar geworden.

Het is waar dat er vaak geen prijzen worden genoemd en dit heeft een goede reden. Iedere woning is namelijk anders en de glazen serre moet dus op maat worden gebouwd. Het is dus niet mogelijk om hiervoor vaste prijzen neer te zetten. De prijs van een glazen serre is afhankelijk van meerdere factoren.

Een serrebouwer moet kijken naar de bestaande constructie en wat er allemaal mogelijk is. De wensen van de klant zijn ook een groot factor bij het bepalen van de prijs van de glazen serre. Hoe groot moet het worden en wat voor soort glas moet er gebruikt worden? Er zijn veel glassoorten en iedere heeft zo zijn eigen prijskaartje.

Voor het prijs van de glazen serre moet je dan ook een offerte aanvragen. De offerte is gelukkig wel vrijblijvend en heb je dus helemaal niks te verliezen. Je komt met een offerte wel erachter wat een glazen serre gaat kosten.

Serbo

Serreaanbouw

Busscher-serres